2022-09-28 56 views
食過佢喺銅鑼灣嘅分店,今日食過翻尋味黎到k11呢間開左冇幾耐嘅新分店。鋪面裝潢十分精緻,完美融入左商場個格調,令人感到好舒服,一入門口就係一個大大嘅open kitchen,帶比人一種衛生整潔嘅感覺一坐底就見到呢樽裝住備長炭嘅水,拿拿臨飲多幾啖,人都精神啲睇下餐牌,好多野都想試試,但係見到龍蝦真係抵受唔到誘惑,即刻嗌左兩個龍蝦意粉慰勞下自己先,上菜速度都幾快,落單唔使幾耐就有得食,龍蝦肉幫我地起好晒,基本上用叉一叉就叉起到啲肉,唔使整唔糟手,番茄意粉酸酸甜甜亦都十分開胃,配上兩個聖女果,食得十分滿足餐廳仲供應好多其他種類食物,有漢堡包,烤肉同埋沙律等等,可惜今次已經比左個胃比龍蝦意粉,下次黎一定要試埋其他招牌菜
一坐底就見到呢樽裝住備長炭嘅水,拿拿臨飲多幾啖,人都精神啲