2023-03-29 229 views
我見呢間餐廳個環街幾靚,之後諗住book 黎同朋友慶生。呢間餐廳既服務超惡劣,我一個月前booking 下個月尾既日子,仲要去到佢地店鋪前台book。因為我朋友生日我吾想有任何差錯,佢地係就到book 左既前幾日先打黎同我講有人包場,所以叫我取消booking,老細你為左大生意,要放棄啲細客戶,我一個月前已經訂左桌,個陣仲話無問題,宜家叫我取消一係就揀過第二日,咁你地Booking 個網同服務有咩用?大家如果為左朋友慶生而想揀呢間小心啲,佢地隨時會取消你地Booking,呢間餐廳完全無誠信可言,你為左個日既大生意而得失其他客人,之後有幾多人會食你鋪頭自己睇路啦,垃圾餐廳!
我見呢間餐廳個環街幾靚,之後諗住book 黎同朋友慶生。

2023-03-26
Type of Meal