2020-05-11
雖然夏天熱辣辣,但仍然無阻我哋一班朋友打邊爐聚會嘅熱誠!老友話食開呢間真秘鍋,出名湯底真材實料,於是就跟大家去試一試。老友預訂左VIP房,坐低就先點左幾份小食,其中我哋最鍾意嘅係呢個鹽酥雞,$68份大大份炸得酥脆香口,我哋去嗰個時段大部份食品仲有全單八折。響鈴$58,係打邊爐其中一個靈魂,火鍋店即叫即炸唔用call貨先為之有質素👍🏻湯底點左白雪玄鳳,即係桃膠雪燕烏雞,飲得出應該真係冇味精。鴛鴦鍋另外一個係楚香麻辣,我哋揀咗中辣,小小麻得來溫和唔”乸”喉,唔係四川嗰種好油嘅麻辣鍋,而係加咗好多藥材,呢個我好鍾意❤️牛肉我哋揀咗呢隻頂級牛小排Prime,造型幾別緻成個燈籠咁,入口幾嫩!其他食物都唔錯,蔬菜拼盤大大份砌得好靚,丸拼盤係手打丸。而湯底入面嘅烏雞,侍應仲會主動幫我哋另外拎出嚟切好,感覺貼心👍🏻整體來講大家都食得滿意開心,適合朋友聚會!
整體來講大家都食得滿意開心,適合朋友聚會!