2008-03-03
2008年3月2日LUNCH自助餐. 其實之前去過好多次, 後尾想轉下口味所以先無幫襯一排. 今次阿婆生日舅父請食飯, 又去RU!一去到服務生在”jump”水, 我話要熱水, 佢黑黑地面話”呢d都係暖暖地果喎!”我重覆“我想要熱水!”老人家到左, 又係要熱水, 佢就將我果壺放到凍曬+無咩熱水”jump”比我阿婆. 哥哥, 唔好禁懶得唔得. 往後服務未算體貼, 相比起其他五星酒店服務, 差d喎!所有食物都唔錯, 但係未到好好的境界, 款式亦算多. 呢間店出名多東南亞食品款式, 所以同外間的自助餐有D分別.冷盤款式多, 味道不錯壽司幾好食喎! 尤其係腐皮壽司燒牛肉太”鞋”, 牛肉味都唔係好夠!印度厚薄餅幾好味甜品中規中矩, 不過好有東南亞FEEL有Haggendaze四款雪榚任食, 我的最愛奇怪的是, 有d甜品係用細杯裝, 但係又無細甜品spoon比人用, 用面個甜品spoon又大得滯, 望能改善!燈光太暗了, 對老人家不太方便.總括來說值得一試
冷盤款式多, 味道不錯
壽司幾好食喎! 尤其係腐皮壽司
燒牛肉太”鞋”, 牛肉味都唔係好夠!
印度厚薄餅幾好味
甜品中規中矩, 不過好有東南亞FEEL
有Haggendaze四款雪榚任食, 我的最愛
燈光太暗了, 對老人家不太方便.
總括來說值得一試