Hiring
$17,500-$25,000
Monthly (Negotiable)
$18,500-$23,000
Monthly (Negotiable)
Salary negotiable
18 days ago
2017-06-03 276 views
正正5月1日開將大日子...香港人一直走在潮流我都唔可以輸在起號線上分別有兩條隊,有take out,有walk in...(需make reservation先可以)主要講英文,因為佢用英文問,所以用英文答.其實150分鐘,唔洗全程企係到等.櫃檯有講明,證記左2小時後番去就ok所以大家可以搵地方行街~(大前提你唔好空肚去,有機會等到胃痛)2小時後,再一次去櫃檯就好快安排入座啦有人選擇等其他枱,我地2個人唔想等就選左bar枱,氣氛都唔錯~第一次邊食邊睇STAFF整DRINKSORDER FOOD都係BAR既STAFF幫我地服務幾NICE有香港人,有外國人不斷聽到佢地有普通話,廣東話,英文,唔同CHANNEL甘溝通~叫左兩個drinks,依杯叫FACTORY PEACH BELLINI(Champagne, Peaches and Peach Liqueur ),我覺得幾容易入口.蟹餅,個兩個sauce配合得幾好,個味好清新,可以不停甘食正,本人推介~FARFALLE WITH CHICKEN AND ROASTED GARLIC推介~口感一流~到甜品時間Cheesecake Facto
正正5月1日開將大日子...香港人一直走在潮流
我都唔可以輸在起號線上

主要講英文,因為佢用英文問,所以用英文答.
所以大家可以搵地方行街~
(大前提你唔好空肚去,有機會等到胃痛)

2小時後,再一次去櫃檯就好快安排入座啦
第一次邊食邊睇STAFF整DRINKS
ORDER FOOD都係BAR既STAFF幫我地
服務幾NICE
有香港人,有外國人
蟹餅,個兩個sauce配合得幾好,個味好清新,可以不停甘食
正,本人推介~

推介~口感一流~

甜品時間
Cheesecake Factory既重頭戲
"CHEESE CAKE"
White Chocolate Raspberry Truffle
我地一共叫左3款,其中有一件係原味CHEESECAKE(TAKE OUT)
堂食就兩款,OREO® DREAM EXTREME CHEESECAKE及WHITE CHOCOLATE RASPBERRY TRUFFLE~
如果中意食好甜既,就岩晒你地
但自己覺得香港人未必會接受到甘甜同甘漏
我地2個人食一半就想放棄
除非十個人SHARE一件~

總體黎講, 甜品可以試下,但有心理準備係甜既,因為美式多數都甘甜
主食我會ENCORE,價錢唔算特別貴.飲品有機會再試其他
希望下次無甘多人~HAHA
2017-05-01
Waiting Time
150 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)