2018-12-24
約咗朋友在尖沙咀食晚飯, 網上睇過一輪, 最後選擇咗呢間之前都想去食既餐廳。 在openrice睇過都覺得相片好吸引想試下。因為我地差唔多9點幾先到, 餐廳唔多人, 可以揀個舒服少少位子坐低。龍蝦芝士通粉 - 之前睇相太吸睛了, 第一時揀咗呢個, 無令我地失望, 色香味都好滿意, 而且已經拆好肉好方便, 加上拉絲芝士, 真係無得頂。想食Ham Pizza, 原本揀咗Roman pizza但呢日無哂, 侍應推介另一款有Ham既pizza俾我地, 有火箭菜同菠蘿, 味道ok, Ham偏鹹但配埋pizza係ok的。Caesar Salad揀咗煙三文煙魚, 我鍾意啲沙律菜細細塊易入口, 煙三文魚加埋煙火腿同麵包粒粒, 仲有魚子, 好快就清哂。最後兩個女仔食唔哂又唔想浪費食物, 店員好細心幫我地打包好食物, 呢點值得一讚👍