返工lunch 經常都會諗食咩,今日同事推介我呢度午市套餐。 一入到去餐廳好有特色,之後先知原來尖沙咀係旗艦店,晚市有得邊唱邊食 ,好熱鬧。當日我哋叫咗兩個午市套餐,包括飲品,前菜,白飯一碗及自選一碟餸菜。前菜:酸辣木耳,味道爽脆好開胃,少少辣,不過份量略為細份。👅 𝓜𝓮𝓷𝓾𝓼🌟人見人愛酸菜魚酸菜魚份量都幾多,魚塊好大塊,肉質好滑,食落無骨同腥味再配上酸辣湯底撈飯 好開胃 會食唔停😋 湯入邊有好多伴菜,有酸菜,雞髀菇同萵筍,全部都好入味。🌟 川式口水雞第一眼見到擺盤好靚,口水雞大約有半隻份量,有埋雞髀位伴有青瓜好爽口,肉質好滑好香再配上辣椒油,好惹味!~整體黎講🍽~價錢好抵食,而且辣度可以自行選擇,就算唔係好食辣嘅朋友都可以試一試。環境坐得好舒服,同埋加一服務費。

前菜:酸辣木耳,味道爽脆好開胃,少少辣,不過份量略為細份。

👅 𝓜𝓮𝓷𝓾𝓼

🌟人見人愛酸菜魚