2021-12-10 124 views
今晚同朋友嚟呢度食飯,睇中呢度食評良好,裝修特別,應該係同朋友傾計聚會好地方。可惜到場後發現枱擺位迫,所以好嘈,絕對唔係傾計好地方(除非你唔嫌嘈),而且佢室內設計係幾靚,但我哋坐室內位,個setting似普通餐廳多過係Bar & restaurant 或者樓上cafe。食物方面,我試的煙三文魚牛油果意大利飯($148)好吃,有朋友嗌黑松露意大利飯也不錯,有朋友嗌鴨脾薯蓉表示唔值個價。最失望係星期五嘅晚上出餐好慢,其中三個等咗接近一個鐘,另外嗰個等咗個半鐘,追咗好多次,想cancel 又唔比。最後免加一解決。所以不要抱咁高期望。

所以不要抱咁高期望。
2021-12-10
$150 (Dinner)