2015-04-09
早上做完野,終於可以正式放我既復活節假啦(完全不用做野mode啟動😄)。先來一個兒童節午餐慶祝下先。本來都擔心假期會好full, 好彩Mr.B 先來拎定位💖由荃灣港鐵A出口沿橋行去荃新天地,一入商場隔離就有扶手電梯,上一層右邊就係Bien Bistro,超級方便👍Lunch menu set 其實都有好多選擇。今日第二次來Bien Bistro都係想再食佢個Bien Breakfast. 哈哈😉見到隔離枱食其他,個樣都幾正甘,下次會試下。登!登!登!登!Bien Breakfast👇For揸麵包個自家制醬真係好好味。其實我都係因為個醬所以再食呢個早餐。正斗😁我就揀炒蛋。Mr.B 就揀太陽蛋。再來一個朱古力蛋糕慶一慶兒童節啦。因為餐牌寫住“無麵粉朱古力餅“呢個好似幾得意(心中好多問號無麵粉點整蛋糕呢?)所以叫左呢個試下。雖然話無麵粉整,但食落個質感好似用麵粉整甘。一念好奇問waiter其實用咩材料?原來只係用蛋同朱古力整😍幾好味的👍飲埋杯餐飲,時間岩岩好。Mr.B要返工去了(紅假都要返工,可憐了😂😂)
先來一個兒童節午餐慶祝下先。
本來都擔心假期會好full, 好彩Mr.B 先來拎定位💖
Lunch menu set 其實都有好多選擇。
見到隔離枱食其他,個樣都幾正甘,下次會試下。
登!登!登!登!Bien Breakfast👇
😁我就揀炒蛋。Mr.B 就揀太陽蛋。
原來只係用蛋同朱古力整😍幾好味的👍