2016-08-22 3868 views
我同男朋友都好鍾意貓貓,但無奈屋企人唔比養😭男朋友住荃灣,係行天橋經過都會見到對面既貓之茶房,所以我地總會去茶房同啲貓貓玩下咁🐹😍一開頭職員會問你清唔清楚收費個啲,咁$60一位一個鐘,$20一包零食可揀濕糧或乾糧,有需要既人可以問佢拎即棄拖鞋著,入去同貓貓玩前記得搽酒精洗手液啊去到可以隨便揀位,除非假日book左位就會fix左,可以免費係menu揀一啲set左既飲品,或者加錢飲一啲special啲既都得,同貓貓玩可以主動問staff拎貓玩具咁貓貓們就會痴住你架喇🐹🐹當然零食係更吸引😂提提: 唔可以自備零食喔貓貓們都好可愛好乾淨唔惡架,我都見有唔少家長帶小朋友黎都有唔少情侶好似我同我男朋友咁拍拖節目亦有唔少三五知己黎同貓貓玩Highly recommended

貓貓們都好可愛好乾淨唔惡架,我都見有唔少家長帶小朋友黎
都有唔少情侶好似我同我男朋友咁拍拖節目
亦有唔少三五知己黎同貓貓玩