2022-09-06 392 views
今日同個女去食壽司,坐落食左30分鐘左右,就感覺個肚好痛,係搞肚痛嗰隻,去廁所去咗10分鐘左右出嚟,個店員就話我哋夠鐘,要求我哋離場,我話我哋都未食飽,而且我個女想食嘅飛魚子好少出,基本上我哋喺度等佢轉過嚟多過食,食食下我又突然搞肚痛,好明顯係食物唔乾淨,我係出嚟前已經正常去過廁所,冇肚痛,接完個女放學就去食爭鮮,然後個店員就好晦氣咁同我講:你想食咩,你而家講,我叫人即刻出畀你,然後我冇理佢,我同個女講,埋單走喇,我哋出去再買嘢食,個店員都係再重覆講:你想食咩,我即刻出畀你,連續講兩次,之後係冇出過畀我,態度差到不得了,我即刻起身走人,食過爭鮮咁多間分店,哩間係最差,我諗我以後都唔會再嚟