2024-01-25 239 views
哇,真係要同大家講一講我今日喺呢間店試既心頭好。我自己係個狂愛甜品既人,特別係椰皇系列!首先, 那個椰皇芋圓椰皇燉鮮奶,真係又滑又香,芋圓Q彈得嚟,真係勁過癮。當然,唔止有芋圓得意,椰皇桃膠都唔遜色,簡直係桃膠控既天堂,口感QQ嘅桃膠係滑溜溜嘅鮮奶入邊游,真係正!話說番嗰個龍眼山,佢個出場真係搶晒鏡,頂級龍眼帶嚟一陣陣甜香,底下嘅椰子啫喱又夠味,仲有埋冷凍嘅雪糕同椰果,分層次感覺起來,就好似一座美味嘅小山咁!下次我一定會試下芒果蛋糕嘅,睇落都好吸引人!總之,每次嚟呢度,都感受到佢哋對食物嘅用心同埋創意,真係令人印象深刻,非常適合同三五知己嚟八卦嗰陣,攞住個椰皇甜品,邊食邊傾,滿足成個下午都無難度。😍🥥🍰