2020-09-25
之前已嚟過馬祖打邊爐,因為食物質素超高質,湯底勁濃郁好味😋今日去開荃灣海之戀行街,去到荃灣西嘅海之戀商場,橫掂又肚餓一於入去打邊爐做晚餐✌🏻🥳✌🏻坐低之後就揀湯底,都係叫番之前食過勁好味嘅蕃茄麻辣湯底,老公就叫咗壽喜燒湯底😋湯底嚟咗之後,每人嚟咗一碟牛肉一碟豬肉,好耐未見過咁靚嘅雪花牛肉😻睇見都流晒口水🤤牛肉好重牛味👍🏻超級正😋出面仲有好多特別嘅配料同埋配菜俾你揀😻係配料區行咗個圈攞住一疊配料試一試先😋有我至愛嘅Super Food 羽衣甘藍和勁大粒嘅豬肉丸,同埋芝士竹輪🥰樣樣食物都非常好味👍🏻食完第一轉嘅靚牛肉😋當然要再嚟多一round啦🥳今次一口氣叫咗三碟牛肉😆嚟到都係眼前一亮😻繼續流晒口水🤤最後當然要食甜品啦,呢度除咗Movenpick嘅雪糕之外,仲有Dreyer 嘅D collection 甜筒🍦真係正到冇朋友🥳飲品非常之多選擇,有熱飲和凍飲,非常窩心😍因為疫情關係餐廳用咗啲屏風做阻隔,大家食得安心又放心😘👍🏻仲有空氣清新機過濾空氣👍🏻嚟呢度打邊爐真係好有驚喜😆性價比超高😻呢牛肉超正😋餐廳職員仲好Nice👍🏻
出面仲有好多特別嘅配料同埋配菜俾你揀😻
係配料區行咗個圈攞住一疊配料試一試先😋
飲品非常之多選擇,有熱飲和凍飲,非常窩心😍
因為疫情關係餐廳用咗啲屏風做阻隔,大家食得安心又放心😘👍🏻
仲有空氣清新機過濾空氣👍🏻