2017-09-05 231 views
淨係影左張單,d野食見到都5想影,平時都少寫食評,但太難食,已經好肚餓食都覺得難食,所以一定要寫食評,其他人5好再去。肥牛飯得好少牛套餐H係海南雞飯,d雞少,數埋可能有4舊既,d雞冇雞味,可能冰鮮掛,d肉又實又少,咁都可以比人食,想點?有個所謂既雞湯,我覺得係雞油+雞粉湯lor餐有個小棠菜,勁生,係咪未熟?最好係個雞翼,熱同脆,第一樣e個黎到時都覺得ok,同埋30蚊6隻,係街黎講都5貴。咖啡薄餅,$16,有4塊,即係$4塊,以$4黎講,佢都幾細塊,食完好似陣風咁。珍珠奶茶,d珍珠係咪未煮好?硬到不得了熱檸蜜少甜,但少到好似熱0水咁真後少見。總括而言,間野勁小家,5捨得比人食咁,所有餸都慳住比,味道亦5好。原本d野5貴,但而家覺得係浪費我d錢。但店員值得一讚,落單時態度好好。

肥牛飯得好少牛

有個所謂既雞湯,我覺得係雞油+雞粉湯lor
餐有個小棠菜,勁生,係咪未熟?

珍珠奶茶,d珍珠係咪未煮好?硬到不得了

熱檸蜜少甜,但少到好似熱0水咁真後少見。