2019-05-14 720 views
提前母親節慶祝,一行十三人。點了3668全包宴。上菜沙律大蝦。蝦係熱既,不突止。有d梅梅地。之後d菜一菜一齊黎晒。其間個樓面好似趕收工咁。係咁塞晒d野上枱。到個翅,頂硬既。跟本就未夠身既。跟住d其他野無味既。後黎個糖水同桃包都黎埋。個樓面夠膽死想連e兩樣野都塞埋上枱。跟本我地成枱野碟碟都未食到一半。我問個樓面係唔係好趕住收工?定係我地阻住你?跟住佢黑面走開左。到我地食到咁上下都未見有人執枱。桃包自己上。後尾叫個樓面畢糖水分比我地。就大大聲聲話畢囉!成枱人比個樓面激到滾晒。最尾個樓面連個果盆都冇上比我地。全包宴係裡面包埋有果盆。不過圍菜都有d野係幾好既。條魚蒸得好。燒豬、燒雞都好香口夠脆。其他廚房野就好差。最差係個樓面d態度!平時飲茶、晚飯都有上開去既。點知叫親戚朋友上去食就出事。個樓面真係不知所謂。以前舊鋪都知佢衰架啦!一有唔滿意就掉爛晒d碗碟落下欄盆。嘈死。一個樓面影響晒成間酒樓。其他樓面都好好只係佢咁差
提前母親節慶祝,一行十三人。點了3668全包宴。上菜沙律大蝦。蝦係熱既,不突止。有d梅梅地。之後d菜一菜一齊黎晒。其間個樓面好似趕收工咁。係咁塞晒d野上枱。到個翅,頂硬既。跟本就未夠身既。跟住d其他野無味既。後黎個糖水同桃包都黎埋。個樓面夠膽死想連e兩樣野都塞埋上枱。跟本我地成枱野碟碟都未食到一半。我問個樓面係唔係好趕住收工?定係我地阻住你?跟住佢黑面走開左。到我地食到咁上下都未見有人執枱。桃包自己上。後尾叫個樓面糖水分比我地。就大大聲聲話畢囉!成枱人比個樓面激到滾晒。最尾個樓面連個果盆都冇上比我地。全包宴係裡面包埋有果盆。不過圍菜都有d野係幾好既。條魚蒸得好。燒豬、燒雞都好香口夠脆。其他廚房野就好差。最差係個樓面d態度!平時飲茶、晚飯都有上開去既。點知叫親戚朋友上去食就出事。個樓面真係不知所謂。以前舊鋪都知佢衰架啦!一有唔滿意就掉爛晒d碗碟落下欄盆。嘈死。一個樓面影響晒成間酒樓。其他樓面都好好只係佢咁差