🎨Urban Café Commune,一個連平日拎杯咖啡都可以feel到藝術氣息嘅好地方。今日唔同以往,我哋黎試吓佢地嘅下午茶噃。首先,個「拔絲超多芒窩夫」真係美得嚟又正!😍拔絲起上嚟就像藝術品般,點綴晒啲忌廉同新鮮芒果,窩夫嘅松軟配上呢啲絕配,真係正到爆炸!另一盤「莓夫!雜莓牛角窩夫」,佢嘅賣相都一流,彩虹般嘅顏色攪拌咗一份下午茶嘅詩意。啖啖莓果嘅酸甜,與牛角包香脆嘅口感交織,食落簡直係戀愛味道啦!啱啱好,佢地嘅All day breakfast都試過,選擇多又好味,真係食貨必嚟嘅好地方。而家諗起上次嗰個雞件,住嘴香草味仲未散,都覺得食得開心滿足。總括,Urban Café Commune給人既唔單止係味蕾嘅享受,更加喺呢個浮華市中,搵到一片藝術同味道共舞嘅靜謐。下次,記得提早少少嚟,免得駛乜急急腳。🍽️✨