2023-06-30
環境:8/10食物:9/10服務:10/10重點推介classical wafflebrownie london fog 倫敦之霧因為去之前有book位 入到去店主會叫你英文名 好窩心 平時去既cafe 都整係會入到黎帶位就算 拎餐過黎既時候會講下食邊到先 飲hand drip用邊個杯飲好 態度好好 Classical waffle❤️脆卜卜 食完想再多一舊 可以話係招牌點心 出面食開都係軟冧冧或者好硬既 Special waffle (coffee)❤️一樣好味 同樣都係脆卜卜 店主仲好好心過黎推介食左有焦糖個一面先 London fog ❤️earl tea+ 淡淡薰衣草味既茶 表面仲有層奶 睇落脹卜卜 Brownie ❤️加左海鹽係表面 以為會好突兀 但出奇地好搭 好特別 食落好似有朱古力溶出黎甘 唔好食落好似好生硬甘 朱古力迷要去試試我覺得除左無閂門有點車聲 覺得有點吵之外 環境方面都好好 有個露台位可以坐 好多植物圍住 好舒服 係個唔錯既打卡位 除左露台 店裏面仲有好多小細節 有得寫信比自己 有得抽下扭蛋 無聊既時候可以拎書睇 係個好好既獨處空間 餐牌最前幾頁仲有寫比客人既說話 用文
食物:9/10
Classical waffle❤️
Special waffle (coffee)❤️
London fog ❤️
Brownie ❤️
除左露台 店裏面仲有好多小細節 有得寫信比自己 有得抽下扭蛋 無聊既時候可以拎書睇 係個好好既獨處空間 餐牌最前幾頁仲有寫比客人既說話 用文字同我地傾計 真係好窩心