2017-09-03 389 views
點解標題會寫當晚表現唔錯呢?係因為我係附近返工 平時偶然會食午餐 餐堂食外賣都試過 呢間嘅水準真係一時時。。。好嘅時候真係幾好味,差嘅時候真係幾離譜。。。當晚係同男朋友兩周年紀念 之前買咗團購 訂左好耐先頂到禮拜六夜晚八點半食到10點半當晚八點半準時去到 見到餐廳入面都冇乜人 我懷疑可能會晚只會留少少枱團購嘅客人訂枱 搞到我咁夜食飯嗰日人少少 俾我哋坐四人卡位 但係啲冷氣好凍 又坐正風口位 吹到啲食物好快凍哂因為我哋有2個餐 前菜食咗凱撒沙律同芒果蝦沙律;主菜叫咗羊髀同埋德國豬手;甜品試曬火焰雪山同埋心太軟任食嘅甜品每人只係食到耐一輪龍蝦湯非常之鹹 鹹到不得了 又冇乜海鮮凱撒沙律唔錯好味芒果蝦沙律真係一般 冇咩驚喜 好鬼多薯仔主菜兩款都唔錯 羊脾好林好滑 德國豬手焗得好香脆到最期待嘅甜品 火焰雪山過火好快熄 影唔切就息左。。。下面個雪糕好難食 但係個心太軟就好正谷到熱辣辣外面好趣入面啲朱古力醬好濃 正到不得了!!!任食甜品都唔錯 焦糖布甸好食 綠茶布甸同咖啡布甸都好濃好味 芝士蛋糕就一般般 三款都冇咩驚喜結論: 團購都幾抵食嘅 正價價錢都唔貴可以接受 但係水準就一時時。。。祝大家好運啦
,差嘅時候真係幾離譜
。。。

龍蝦湯非常之鹹 鹹到不得了 又冇乜海鮮
凱撒沙律唔錯好味

芒果蝦沙律真係一般 冇咩驚喜 好鬼多薯仔
主菜兩款都唔錯 羊脾好林好滑 德國豬手焗得好香脆

負責收錢嗰個哥哥仔好chur要貼士咁 找$10分散晒散子俾我
$144 (Dinner)
Celebration
Anniversary