2024-06-24
只需$138元起就可以無限時,食到一個半自助晚餐 + 主菜 +湯 + 飲品,你話抵唔抵先?而這個價錢到底有咩可以食?味道又如何呢?環境方面:餐廳設有一個很大自助吧枱,供應不同美食!而座位與座位之間,也有一定隔離,方便大家一邊食,一邊聊天(話曬都不限時,當然要坐得舒舒服服!方便談天說地吧)食物方面:餐廳最新推出嘅「晚市半自助套餐 Semi Buffet Dinner」(半自助晚餐 + 主菜 +湯 + 飲品)半自助晚餐可以選擇的種類都頗多,各種新鮮沙律菜,鮮果,炸物,炸薯條,炸薯圈,薄餅,茄汁肉丸,冷盤,洋食料理,蛋糕,甜品等等(不能盡錄)每款食物都很好味道,只是吃這個半自助晚餐,都很飽!(不過,咪住⋯⋯咁快飽,主菜都未到)主菜:主菜有多款美食選擇,而我這個牛魔王自把自為選擇了兩度都係「牛」嘅主食!黑毛和牛漢堡扒黑毛和牛漢堡扒用鐵板上,上枱嘅時候儀式感滿滿!黑毛和牛漢堡扒厚度適中,肉味濃郁,肉汁也很豐富!用鐵板上,保存着漢堡扒嘅溫度,同時亦保留到它的軟嫩口感!(推薦指數🌟🌟🌟🌟/5)澳洲產穀飼封門柳扒全隻牛只有一條封門柳,所以封門柳可以話係「牛的靈魂」!封門柳本身肉味最濃,用穀飼嘅牛,沒有
環境方面:
食物方面:
(半自助晚餐 + 主菜 +湯 + 飲品)
主菜:
黑毛和牛漢堡扒
(推薦指數🌟🌟🌟🌟/5)
澳洲產穀飼封門柳扒
全隻牛只有一條封門柳,所以封門柳可以話係「牛的靈魂」!封門柳本身肉味最濃,用穀飼嘅牛,沒有脂肪,中間的纖維很幼細,而重點係廚師燒到恰到好處,放入口很滑溜!
(推薦指數🌟🌟🌟🌟/5)
整體來說:以這個咁抵嘅價錢,就可以食到咁豐富嘅晚餐,絕對性價比超高!加上環境舒服,絕對適合任何人士!