2021-12-11
放工諗唔到食乜,經過見到冇乜人唔洗等位就入去試下。一共叫咗兩個set,分別係皇牌原隻燒春雞& 8安士厚切豬扒拼辣味德國腸,另外再追加咗唐揚魷魚鬚同三文魚手卷。《皇牌原隻燒春雞》分量非常大,大到唔似春雞,直頭成隻芝麻雞咁嘅size!雖然size係大,但係一切落去個皮係淋嘅,似豉油雞多到,肉質亦頗嚡。不過配菜嘅薯角就好香脆,加返少少分。《8安士厚切豬扒拼辣味德國腸》分量亦好有睇頭,豬扒有成塊面咁大,條德國腸就有我2/3隻手臂咁長!豬扒嘅樣望落去就一般,白雪雪咁好似煎得唔夠香,但係食落去又幾有豬味,比較驚喜,辣味德國腸又真係好夠辣,對於鍾意食辣嘅我黎講都唔錯,至於唔食得辣嘅友人就表示辣到食唔到😂唐揚魷魚鬚好味推介!上枱熱辣辣夠香脆,醬汁方面亦唔係平時嘅沙律醬而係蜜糖芥茉醬,好惹味!三文魚手卷非常一般,平價連瑣店嘅質素,但係收四、五十蚊總結就係性價比一般,分量多但係味道一般
唐揚魷魚鬚
三文魚手卷
非常一般,平價連瑣店嘅質素,但係收四、五十蚊
總結就係性價比一般,分量多但係味道一般