是日我lunchhour自己周圍行吓,見到呢間餐廳嘅floor banner就好奇入左黎,見到有隻貓訓左係張枱個一刻我就決定坐低係呢枱lu😽(近門口位置,不過之後有D後悔因為門口位比較多烏蠅)坐落覺得個環境都幾舒服,燈光夠光猛,廚房嗰邊有塊大嘅黑板寫晒D野食,餐廳atmosphere方面佢主打嘅明信片鋪滿成間餐廳,好有去旅行感覺。有興趣嘅食客可以買吓明信片、文具同埋有個郵筒可以寄信添!📮📫我叫左個是日午餐-黑松露帶子意粉同cappuccino。個賣相唔錯(相中係我食左幾啖之後個樣😂),味道也唔錯,不過個意粉汁稍微稀左D。咖啡個味道唔會好苦,就算平時唔點飲咖啡嘅人應該可以接受到😊還有咖啡個心心拉花好靚😍☕️意粉$88,跟餐叫latte/cappuccino咖啡就加$4。餐廳無收服務費,服務係self-service嘅所以食完野要自己攞去櫃檯嗰邊。總括黎講間餐廳適合一個/幾個人想靜靜地傾計食野嘅好地方,適合文青😝

黑松露帶子意粉

cappuccino

2017-05-10
$92 (Lunch)
黑松露帶子意粉
cappuccino