大王話最近返工好攰🥱所以𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝最想既事就係訓到自然醒😴由於佢真係幾訓得🛌,醒既時候已經冇早餐食🥴所以我地👫去左食番個豐富既𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡🍽~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• 🌞 Brunch Menu (12:00 - 17:30 • Sat • Sun • PH • PH Eve)。🌞👉🏻分左𝟑款𝐒𝐞𝐭 (Start From $98 - $168).▪Set B ($138)▫️Starter • 水牛城雞翼 (加+$15)𝟑隻都大大隻🐥,醬酸味🧡比較出,唔會好辣🤏🏻.▫️Main • 煙燻三文魚班尼迪蛋英式鬆餅 (加+$15)切落去🔪睇住蛋黃流出黎,真係好治癒🤤煙三文魚夠大塊 • 唔乾 • 帶有魚油🐟仲加左菠菜,夠晒營養啦💃🏻底既英式鬆餅加左食落軟身,唔洗咬崩牙個種😎.▫️Dessert • Affogato平時𝐂𝐚𝐟𝐞食依個都唔平,依到唔洗加錢🤭𝐄𝐬𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨☕️好夠濃 • 𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲🤎配埋甜甜既朱古力醬🍫 • 雲呢拿雲糕🍨.▪Set C ($168) ▫️Starter • 金莎薯條(+$15) 有鹹蛋味🥚得黎 • 唔會過鹹,而且牛油味

大王話最近返工好攰🥱
所以𝐖𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝最想既事就係訓到自然醒😴
由於佢真係幾訓得🛌,醒既時候已經冇早餐食🥴
所以我地👫去左食番個豐富既𝐁𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡🍽

▪Set B ($138)
▫️Starter • 水牛城雞翼 (加+$15)
𝟑隻都大大隻🐥,醬酸味🧡比較出,唔會好辣🤏🏻
水牛城雞翼

切落去🔪睇住蛋黃流出黎,真係好治癒🤤
煙三文魚夠大塊 • 唔乾 • 帶有魚油🐟
仲加左菠菜,夠晒營養啦💃🏻
底既英式鬆餅加左食落軟身,唔洗咬崩牙個種😎
煙燻三文魚班尼迪蛋英式鬆餅
煙燻三文魚班尼迪蛋英式鬆餅

▫️Dessert • Affogato
平時𝐂𝐚𝐟𝐞食依個都唔平,依到唔洗加錢🤭
𝐄𝐬𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐨☕️好夠濃 • 𝐍𝐮𝐭𝐭𝐲🤎
配埋甜甜既朱古力醬🍫 • 雲呢拿雲糕🍨
Affogato

▪Set C ($168)
▫️Starter • 金莎薯條(+$15)
有鹹蛋味🥚得黎 • 唔會過鹹,而且牛油味都幾香🧈
金莎薯條

▫️Main • 烤新西蘭肉眼 • 8oz (加+$20)
勁大塊牛扒🥩
表面邊邊位烤到有少少焦,幾香口😙
揀左𝟓成熟,肉質都淋身🧏🏻‍♀️
配既薯菜係甜甜既南瓜🎃 • 蕃薯 🍠
烤新西蘭肉眼 • 8oz
烤新西蘭肉眼 • 8oz

▫️Dessert • 朱古力心太軟蛋糕 配雲呢拿雪糕 (加+$25)
蛋糕體濕潤,不過中間唔算好流心🫣
未去到朱古力漿咁,但可以用朱古力醬黎形容🍫
不過仲有球雪糕🍨 • 雜莓 • 葉🌱做裝飾幾靚,都開心既🤣
朱古力心太軟蛋糕 配雲呢拿雪糕

▪Drinks
本身跟餐有汽水🥤 • 檸檬茶/水🍋 • 𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐜𝐚𝐧𝐨☕️......可揀,
而我地就加錢升級左咖啡師精選✨
▫️Cold Brew (+$28)
推介❣️勁香既果味,
雖然個日好凍🥶,但冇後悔揀左依杯🫰🏻
連平時唔太飲啡既大王🤴🏻都忍唔住飲左幾啖😏
Cold Brew

▫️Matcha Latte (+$28)
有拉花,飲落奶味🍼都幾出 • 滑身🍵
(*可以揀少甜)
Matcha Latte

🔺以上價錢 💁🏻‍♀️需另加𝟏𝟎% 服務費
🔺指定日子夜晚🌙有𝐋𝐢𝐯𝐞 𝐁𝐚𝐧𝐝👩‍🎤👨‍🎤🧑‍🎤(*時間表,可參考餐廳𝐈𝐆)🎸
🔺店員哥哥幾細心👍🏻放低𝐌𝐞𝐧𝐮時,主動話我地知是日餐湯 • 是日精選甜品係乜🙇🏻‍♂️
🔺有素食𝐌𝐞𝐧𝐮提供🌱
🔺用電話📲嘟𝐐𝐑 𝐂𝐨𝐝𝐞落單