我和老公第一次試,等了大約10min 有檯,眼看門口叫位加收銀姐姐的咀臉一開始已有不安。被安排坐在路口位置,其實已盡量坐入一D,希望沒有擋住通道,但那位男中年侍應還是不滿意,用不禮貌的語氣說要我再坐入一D。不安加不滿又再增加。還有落完單嗰個男侍應仲要”警告”我地 “不可以加單”. 咩事呀,唔加咪唔加囉,我地有俾錢㗎,你仲記得我地係消費者?唔該你俾D禮貌!我們點了蕃茄豬扒出前一丁和招牌芝士咸牛蛋豬仔包,熱奶茶!先講番茄湯底,不是太喜歡,有色但無茄味,芡汁太多。加了$3要出錢一丁,面過軟(應該煮定太耐), 沒有另俾麻油自己落!完全不值!!豬扒大塊,但醃得不夠時間!都軟身!唯一較好就係個咸牛芝蛋包。包烘脆,但略覺得咸牛太多,有D咸。三款料配搭很好,一讚!本人對奶茶是有要求,茶太濃,奶不夠,不滑!比例不對!不用試!九成客人都是自由行旅客,身為港人的我們以這個價錢,希望weekend 食好D,慢慢享受,請三思!

我們點了蕃茄豬扒出前一丁和招牌芝士咸牛蛋豬仔包,熱奶茶!

豬扒大塊,但醃得不夠時間!都軟身!

2018-07-21
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$50 (Breakfast)