2024-02-19 640 views
見依排好多社交媒體網站都有介紹呢間餐廳 我又想去堅尼地城一帶行吓 咁我就透過WhatsApp電話預約訂咗張枱食午餐 餐廳職員好快覆咗我 非常有效率 午餐包咗牛油果椰菜絲沙律同埋龍蝦椰菜花湯 牛油果同埋parma ham點綴咗個沙律。。。本身椰菜撈沙律醬食落一般 有啲膩龍蝦椰菜花湯就正常發揮 份量適中所有餐點都有包咖啡/茶/果汁一杯 我同朋友就揀咗果汁 有菠蘿汁同蘋果汁揀本身覺得前菜一般 但美國肉眼扒一黎就有驚喜外面煎得好香 切開入面係5成熟 無乜根 肉同脂肪分布不錯 可以成塊食落肚 希望依個水準可以繼續keep住另外 蟹粉卡邦尼烏冬蛋黃 烏冬食落有咬口 係我鍾意嘅麵質 不過有更多蟹粉和其他配料會更好 撈埋左一齊之後變咗蛋黃撈麵😬。。。總括而言味道不錯

午餐包咗牛油果椰菜絲沙律同埋龍蝦椰菜花湯
牛油果同埋parma ham點綴咗個沙律。。。
本身椰菜撈沙律醬食落一般 有啲膩

本身覺得前菜一般 但美國肉眼扒一黎就有驚喜

美國肉眼太陽蛋+西班牙手工麵包

蟹粉卡邦尼烏冬蛋黃
2024-02-18
$200 (Lunch)
龍蝦椰菜花湯
美國肉眼太陽蛋+西班牙手工麵包
蟹粉卡邦尼烏冬蛋黃
  • 美國肉眼,太陽蛋,西班牙手工麵包