2020-07-11 1679 views
位置:地圖K7,斜路盡頭的路旁邊環境:只有買野食既店(座位要同買麥當勞既人共用)服務:不俗價錢:貴過麥當勞一倍食物:整體唔錯👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣海洋公園唔多餐廳開,大部份都12點先開。到食飯時間,如果冇訂位要walk-in等待時間一小時以上,夏日炎炎帶住一家大細真係頭都暈😂因為園內設計,必須兜遠路先去到呢間小食店,去到仲要自己搵位坐,但已經覺得係恩賜😅店內選擇唔多,但都有一個飯餐,如果有小朋友/老人同行係唔錯👍🏻買票入場既人士仲會有現金券可用,變相只係補少少錢就可以買到幾個套餐,有飲品,仲有jelley消暑😋呢間既炸雞同薯條都唔錯,少油少鹽,比較乾身。飯餐既肉,蔬菜粒,醬汁都唔少,旁邊仲配有薯條,小朋友都可以食到👍🏻佢地既粟米都幾甜,鐘意食粟米既人可以試下,如果仲食得落既話,因為一個餐已經好夠飽。
位置:地圖K7,斜路盡頭的路旁邊
環境:只有買野食既店(座位要同買麥當勞既人共用)
服務:不俗
價錢:貴過麥當勞一倍
食物:整體唔錯

👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣👣
海洋公園唔多餐廳開,大部份都12點先開。

呢間既炸雞同薯條都唔錯,少油少鹽,比較乾身。

2020-07-10
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$588 (Lunch)
Dining Offer
Voucher