2014-12-28
係報紙見到呢度嘅Xmas set dinner只係$240, 難以置信聖誕節會有呢個咁抵嘅價錢, 因平日係中上環食個lunch set都難搵呢個價錢, 睇個menu又啱食, 所以快快打電話訂枱book Xmas Eve食; 值得一讚佢地唔會好似其他地方咁麻煩要落訂hold枱~頭盤揀咗煙三文魚沙律配洋蔥湯, 因我唔食洋蔥, d staffs好好人幫我轉蕃茄湯~主菜揀咗澳洲肉眼扒配蒜香薯蓉雜菜同香煎太平洋比目魚配海鮮飯~ 個肉眼扒煑得軟硬適中好味, 蒜香薯蓉好香, 雜菜係salad rocket~ 比目魚煎得面脆同d肉好滑, 三隻青口都好好味~ 算多蝦同d飯有少少煙肉碎, 質感唔係平時d risotto太1 pat pat咁林~甜品個窩夫配雪糕都好脆~另外叫咗peach tea同巨鋒提子梳打, 大約$48-$58/柸, 好好味~呢個Xmas set dinner非常抵食, 很好嘅選擇~
甜品個窩夫配雪糕都好脆~
呢個Xmas set dinner非常抵食, 很好嘅選擇~