2018-03-24 1393 views
其實我去過食好多次,都知佢人手唔夠。但d 嘢食係好味嘅。我今次預咗兩個鐘食,點都夠啦!跟著約咗人返元朗。我哋3個人去,一個叫酥皮焗牛肋條飯,一個叫紅酒黑醋唔知咩飯,我叫葡國雞飯。當中只有話酥皮焗牛肋條飯須要等30分鐘。但我哋嘅一等,再等,還須等,一催再催,又催!都係等。唔緊要 點知我個最遲,足足1:04鐘,最奇怪係我嘅葡國雞飯到嘅之前,我傍邊嗰張坐低10分鐘嘅人客點嘅order, 已到齊。算!你阿大厨既然都出嚟同佢哋打招呼,相信都係好朋友。見我嘅葡國雞飯原來要焗,都饒恕佢啦! 佢又焗得幾靚喎。但係越食越唔對路, 全碟雞都未熟。 我已經太趕時間喇, 要埋單走喇,同佢投訴佢都冇扣起,我朋友比錢,我都唔知,照收錢!
其實我去過食好多次,都知佢人手唔夠。但d 嘢食係好味嘅。
我今次預咗兩個鐘食,點都夠啦!跟著約咗人返元朗。
算!你阿大厨既然都出嚟同佢哋打招呼,相信都係好朋友。
見我嘅葡國雞飯原來要焗,都饒恕佢啦! 佢又焗得幾靚喎。
葡國雞飯
D雞完全未熟嘅葡國雞飯
2018-03-17
Waiting Time
64 Minutes (Dine In)
$240 (Lunch)
葡國雞飯