【一更自暴自棄自我放棄的歷史葡撻店👎🏻】澳門最出名嘅當然係葡撻同豬扒包,而我每一次去澳門都一定要食葡撻!好可惜嘅係,瑪嘉烈蛋撻店已經放棄咗自己!·葡撻唔少人都對瑪嘉烈葡撻店有好有壞嘅評價,因為最近開關我都可以去澳門重新懷念一下葡撻嘅味道,可惜嘅係,咬落去第一個感覺太乾,食到中間已經好鹹!唔知道係咪奉旨有遊客嘅幫襯,佢哋對葡撻嘅質素已經慢慢放棄!本身今次諗住去重拾舊有嘅味道,好可惜嘅係換來失望而回!失望嘅係除咗味道,更加嘅係佢哋嘅態度,我諗大家上網都會睇到有關佢哋惡劣態度嘅評論而我都唔再作多講!- 📍瑪嘉烈蛋撻店地址:新馬路馬統領街金利來大廈17B地舖總結:我希望佢哋唔好自我放棄、自暴自棄,如果唔係只會令一心黎食蛋撻嘅人失望而回!
【一更自暴自棄自我放棄的歷史葡撻店👎🏻】

·葡撻