2009-09-24
氹仔好似好多野食甘,,但因為我地遲去既關係..好多都CLOSED..水蟹粥果D又食過..突然記得OPEN RICE介紹過呢間RESTAURANT..就試下喇..2個人,,,叫左2碟..~~~亦係老闆介紹既..忌廉焗馬介休同埋豬肉炒蜆..~佢係個老實人..都唔比我地叫甘多..話我地食唔哂呀~~~~唔夠再叫都未遲~~野飲就自己去拎..,老闆成日走黎同我地傾計..~個FEEL几WARM..唔錯..~呢D先係SERVICE丫MA...之後仲交換埋卡片~~哈哈~~~~講返食物先~~忌廉焗馬介休,,超好食!!! 佢唔同出面其他地方既馬介休甘..一粒粒架..~食落好重忌廉味..好正!!!!~~(依家都想食呀~~~^^)不過豬肉炒蜆就麻麻地喇...~___~好似是但搵D野炒埋一碟甘..我地食左半碟JA~~~~~