(Non-member)
2007-08-30 26 views
同事個個都推介話LEE間好食...點知一去到就冇哂位,同個呀姐講話我地有十一人,呀姐態度勁差"下...冇都冇辦法架喎,你地十一人,邊到俾位你呀,等等啦"...咁唯有等啦..等左一陣已經等到有2張枱喇,但係分開坐,其實我地都唔介意,但係呀姐冇啦啦又嘈"你地2張都坐唔哂架啦..你地咁樣霸住,其他唔駛坐架,你地等個張大枱啦,人地就走架喇".個一刻已經炆炆地好想走,不過D同事未到,唯有讓返張枱出黎,點知一分鐘都唔夠,D同事到齊!!但係大枱D人仲未走...真係頂唔順同個老闆講,老闆只係講句唔好意思,叫我地再等..服務100%差.<br />叫左野食,唔知係咪呀姐有心玩野,同第二張枱D同事一齊落單,佢\地差唔多食完我地都仲未黎,催佢佢就黑哂面"整完就會黎架啦"<br />D野食真係難食囉,香港十蚊碗雲吞麵好食過佢.D蝦子臭腥味!!唔明點解講到咁出名囉~