2019-01-13 854 views
去到澳門一定要食馳名嘅豬扒包是常識吧🍴今次就去左網上排名數一數二嘅豬扒包一試👀門口離遠已經聞到勁大陣好香嘅豬扒包味,即刻狗衝入嚟買🤣•🥯厚蛋豬扒包($38)拎咗飛之後大約等左20分鐘左右整好🕓,個人覺得個包都幾乾身,🍳個蛋都還好幾厚身,不過個主角豬扒係炸到非常油膩同肉質鞋身,食咗少少已經唔想食啦🙍🏻‍♀️排名咁高同等左咁耐真係有少少失望•🥤凍奶茶($19/樽)呢個真係幾好飲,唔會好人造味嗰隻,真係有奶香亦好夠茶味,同唔會太甜,幾解渴。不過就略為細樽左d,勁快就飲哂🙈————————————(5⭐️滿分,💫為半分)整體環境:⭐️⭐️⭐️💫食物外觀:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️💫性價比:⭐️⭐️⭐️💫回頭指數:⭐️————————————

🥯厚蛋豬扒包($38)

🥤凍奶茶($19/樽)
————————————
(5⭐️滿分,💫為半分)
整體環境:⭐️⭐️⭐️💫
食物外觀:⭐️⭐️⭐️⭐️