2015-10-29 2765 views
一直覺得澳門太多Cafe,開到成行成市,講真有邊個係真係好食,而價錢又適中嘅先?呢間細細地嘅艾菲兒!成日都要等位,可見佢已經儲落一班熟客!今次你都叫咗個焦糖鬆餅配香草冰淇淋!我覺得佢係我係澳門暫時食過最好食嘅鬆餅, 唔係誇張係因為真係好食鬆餅脆度啱啱好,熱辣辣,而香草雪糕配埋個鬆餅又塊到另一個層次,其實最重要係佢個主角主角--焦糖!雖然有啲人覺得個鬆餅又咸又甜!但我食落覺得撞得幾好喎!鬆餅既咸度中和左焦糖同雪糕嘅甜!我次次黎必食!而日式滑蛋豬扒飯都唔錯啦!都幾抵嘅!夠大碗!雖然唔算係正宗日式! 但幾啱澳門人口味!
2015-10-23
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)