2023-08-10 2224 views
mezza9 Macau路氹城連貫公路新濠天地澳門君悅酒店3樓提早幾個月book嘅超人氣自助晚餐果然值得一試 尤其係鍾意食海鮮嘅朋友一定要試! 一坐低建議即刻落單叫左即點即煮嘅龍蝦 (有芝士焗、上湯、蒜蓉蒸等等選擇) 同埋斑、鱔、鮑魚等回本之選😂。等佢煮其間可以去攞下出面啲食物,e.g. 魚生(種類算多)、牛扒、龍蝦包 (亦都係人氣食物, 但食過個人覺得普通)、同埋其他熱葷 (種類都算好多, 不過記得留肚食落單嘅海鮮😂) 同啲海鮮大戰幾百個回合後 終於到甜品時間,質素都好出色,e.g. 焦糖椰子布甸 同 圖中其他甜品。用餐時間 total 3個鐘頭,環境衛生都唔錯 (因為今次我地成班11個人去 (人均$900),所以有間大房)。
mezza9 Macau
路氹城連貫公路新濠天地澳門君悅酒店3樓