(Non-member)
係幾個月前經過時見門口貼有滔滔相,而且門口有唔少人排隊就試下一試,第一次試還可以,因為當時點左一個魚翅湯飯加一個魚翅麵加一個魚餅時菜,當時個菜覺得幾貴..3x蚊一碟菜加上唔夠十塊既魚餅,不過見個碗入面一排排既翅時就覺得貴少少都冇所謂啦,當時拉上補下就覺得價錢還ok 的。今日諗住再同朋友去試時,竟然幾個月內再加價,加價速度其快。幾個月內由2蚊2蚊咁加上去不特止,舖內既檯檯凳凳油蠟蠟 ,我都算..反正人流多真係可能會忙少少.. ,自己就搵紙巾抹一抹..點知魚翅飯一入口..嘩..一排排好硬咬口既所謂翅,仲要有"渣"要吐骨的..食既差左唔在講..服務態度真係超唔掂 ,唔係人多或忙就可以態度差..係人都有脾氣,但唔等如可以向路人發出黎
今日諗住再同朋友去試時,竟然幾個月內再加價,加價速度其快

幾個月內由2蚊2蚊咁加上去不特止,舖內既檯檯凳凳油蠟蠟

$50 (Tea)