2023-05-14 918 views
呢間店真係超多人推薦,當日三點幾下午茶時間嚟到都見到幾個人排隊等緊位。店內空間唔大,位置比較狹窄,環境同裝修都好有懷舊老店嘅感覺。▫️細雞米 (MOP $31)我地想食多啲唔同餐廳所以叫細,份量真係唔多,如果係嚟食正餐嘅就應該要叫大先夠啦。雞都有幾多件,但大部分都好多骨同冇乜肉🫠反而咖喱湯底真係好濃,配上自家秘製既炸蒜辣椒油超惹味,幼細嘅米粉索曬濃郁嘅湯汁同辣油好正!辣椒油都幾辣,但係真係成碗麵嘅靈魂,建議大家唔好走辣,唔食得辣嘅可以叫佢另上辣油再自行調配辣度🥳Overall rating (5粒⭐️為滿分)味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️性價比:⭐️⭐️⭐️✨想睇更多食評就記得follow - hk_holidaydiary

▫️細雞米 (MOP $31)

Overall rating (5粒⭐️為滿分)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️