2019-12-22 718 views
其實食過好多次不過隔太耐記唔到邊隻好味,今次人多同一時間試味終於分到啦咖啡種類超多好難選擇,蛋糕又係名全部差小小叫4種試不過點完餐先見到原來有個平日抵食套餐,一杯咖啡加一杯細木糠布丁由左至右後至前講起澳門咖啡-係用練奶沖嘅咖啡,遮係香港啡走&越南咖啡一樣,唔同係隻咖啡豆都香濃美式咖啡-最普通咖啡飲到咖啡原味,都ok唔會有酸味,原人唔鐘意帶酸咖啡洋金菊蜜-洋金菊味淡淡地唔會太甜香橙梳打-好甜唔多氣木糠布丁-軟身香滑好奶味甜度又剛剛好木糠蛋糕-好實奶味淡食到好重餅乾味木糠蛋糕朱古力味-連原味緊餘嘅奶味都冇埋,又甜又唔夠朱古力味好鬼甜木糠雪糕-好硬好實甜嘅練奶味重,餅乾碎又貼唔到雪糕,一食成口粉總結:一入去成間舖咖啡香味真係好吸引,但如果好似我咁唔識太細分可以點平嘅飲,估唔到最原始簡單嘅甜品係最正,但份量細可能要叫2杯

咖啡種類超多好難選擇,蛋糕又係名全部差小小叫4種試

由左至右後至前講起
洋金菊蜜-洋金菊味淡淡地唔會太甜
香橙梳打-好甜唔多氣
木糠布丁-軟身香滑好奶味甜度又剛剛好

木糠蛋糕-好實奶味淡食到好重餅乾味

2019-11-26
$50 (Tea)
  • 木糠布甸