2010-10-10 31 views
每次黎macau~都會記得黃枝記!我同老婆都喜歡黎食、10月2號晚,行遲左晚上11點10分先行到去黃枝記,就閂左門...唯有等第2朝再黎。10月3日朝早,7點50分去到議事亭等開門,都好多人等開門,終於等到開門,全部人即刻迫入去.我同老婆一早諗定食D乜.不過人多要輪住落單,我叫左一碟雲吞蝦籽撈,老婆蝦籽撈,想叫多碟炸雲吞,但個伙計話朝早未有得賣唉,尋晚遲左結果呢程馬交遊就無得食=_="老婆碟蝦籽撈好快就有得食.我碟雲吞蝦籽撈就等足幾個字,黎到D雲吞好似岩岩包咁,有D散散地.不過味道係無問題既,。因為個阿姐同個o靚仔伙計都係未食早餐就開門,所以佢地呢向角落快手食早餐,所以無人加茶
每次黎macau~都會記得黃枝記!我同老婆都喜歡黎食、

唉,尋晚遲左結果呢程馬交遊就無得食=_="

等開飯...
好多蝦籽-[]-
+埋雲吞好鮮甜
2010-10-03
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$40 (Breakfast)
Celebration
Anniversary