2K
2006-08-22 22 views
落船第一站食飯就係呢度, 7 個女仔叫0左薯條炒馬介休, 唔知乜0野白汁燴飯, 白汁芝士焗魷魚, 大蝦沙律, 唔知乜0野汁0既ribs, 仲有一個一人份量, 一人分得兩啖0既木糠布甸share 食.燴飯有少少似濕0既揚州炒飯, 不過d 汁有少少椰汁味咁, 幾得意, 不過我只係食0左好少, 怕佢\太漏.薯條炒馬介休配搭特別, d 薯條好脆一d 都唔會因為炒完腍晒, 仲黐0左少少鹹鹹0地0既魚味, 好得意; 馬介休塊就ok 啦; overall 好好食.白汁芝士魷魚聽落好滯, 我亦只食0左少少. 魷魚圈比魷魚鬚好食, 好滑好腍, 配埋d 白汁芝士好creamy 好好食!Ribs 同大蝦沙律比較普通, 香港都食到之餘, 有大把地方整得比呢間0野好食, 所以唔想講咁多.木糠布甸其實都係, 不過係我第一次食, 所以覺得好特別. 好多餅碎, 下面0既布甸就似普通panacotta, 加埋口感幾得意, 味道好fresh.環境ok, service 好好, 個個都好有禮貌, 又殷勤; 埋單約$120 一個人, 幾抵食!

yachtmacau