2016-01-03
上次路過新濠影滙,見到依間餐廳已經想試,結果坐坐言起行,同家人及朋友一行9人來試試。一入去已經好有驚喜,食物ge種類好多,一入門就見到一大鍋西班牙海鮮飯,大家已經話一定要試下。一坐低有另一個驚喜,見枱面每人一隻聖誕CD,以為噤得意送CD,原來反轉後面先知係朱古力,好有心思食物ge質素相當唔錯,尤其是帶子刺身,非常肥美其他食物例如香檳生蠔、忌廉生蠔、龍蝦等,大家都話好好味!我地食左好多野,但由於選擇太多,根本上有好多都無試,因為實在太飽了最後一個驚喜係依度供應好多唔同ge飲品,例如橙汁、西瓜汁、菠蘿汁、可樂、七喜、忌廉等。原來佢仲有一個水巴,仲可以叫待應沖檸茶、檸水、cappuccino、latte、香蕉奶昔、芒果奶昔、士多啤利奶昔等,多到數唔晒,味道亦不錯美中不足之處,係甜品好甜!
一入去已經好有驚喜,食物ge種類好多,一入門就見到一大鍋西班牙海鮮飯,大家已經話一定要試下。 一坐低有另一個驚喜,見枱面每人一隻聖誕CD,以為噤得意送CD,原來反轉後面先知係朱古力,
好有心思 食物ge質素相當唔錯,尤其是帶子刺身,非常肥美 其他食物例如香檳生蠔、忌廉生蠔、龍蝦等,大家都話好好味! 我地食左好多野,但由於選擇太多,根本上有好多都無試,因為實在太飽了 最後一個驚喜係依度供應好多唔同ge飲品,例如橙汁、西瓜汁、菠蘿汁、可樂、七喜、忌廉等。
士多啤利奶昔等,多到數唔晒,味道亦不錯 美中不足之處,係甜品好甜!