2015-04-20 2254 views
澳門唔大食肆唔多, openrice又未必咁多人寫, 所以幾個食譜都係我其實我係幾欣賞呢間鋪, 食物, 價錢, 質素係做得幾好所以今次妹妹和友人來澳門玩我食過都要帶她們來食今次來到因為外邊下雨, 其實地方變得濕了, 又多人叫左主食, 又叫甜品要職員一次過換晒d 碟同刀叉, 職員都面不改容, 仲話無所謂落單的男職員, 勁有禮貎, 唔該前唔該後第一次不是坐梳化位, 所以影到餐廳的牆~好la~入正題, 先講飲品其實3個人, 叫左3杯, 多左果杯係沖錯, 但職員話送俾我地飲有第一杯係menu 第一行的(忘了叫咩名)第二杯係甜橙, 隔離果杯係沖錯, 試左味似沙冰, 但味道麻麻, 無問侍應呢杯係咩來最後一杯係我的特濃棉花糖朱古力, 點樣特濃, 係因為加左朱古力醬, 所以唔夠濃, 攪均晒就一定好濃, 棉花糖係裝飾, 對飲品沒影響主食叫3樣, 意粉係$48 左右, 簡單的, 但幾好味仲有就係packake 漢堡, 同埋薯條薯角甜品就係promo 的綠茶味pancake綠茶的味, 令到呢個甜品食多了都唔漏~~好正呀!食左咁多野, 其實都幾飽~但每人都係$150~抵食!!!妹妹食完話下次來澳門要再來呢間食
其實我係幾欣賞呢間鋪, 食物, 價錢, 質素係做得幾好
所以今次妹妹和友人來澳門玩
我食過都要帶她們來食

今次來到因為外邊下雨, 其實地方變得濕了, 又多人
叫左主食, 又叫甜品
落單的男職員, 勁有禮貎, 唔該前唔該後

第一次不是坐梳化位, 所以影到餐廳的牆~
好la~入正題, 先講飲品
有第一杯係menu 第一行的(忘了叫咩名)
主食叫3樣, 意粉係$48 左右, 簡單的, 但幾好味
仲有就係packake 漢堡, 同埋薯條薯角
甜品就係promo 的綠茶味pancake
綠茶的味, 令到呢個甜品食多了都唔漏~~好正呀!
食左咁多野, 其實都幾飽~但每人都係$150~
抵食!!!

妹妹食完話下次來澳門要再來呢間食過~

2015-04-11
$150 (Dinner)