🇲🇴Pablo·之後其實我哋食晚餐之前仲一路沿住pablo上左去諗住買le pic個鍋牛牛角包 菠蘿彪既菠蘿包同Goat Bakers既奶酪花杯子 但係好可惜佢哋全部下晝三點去到嘅時候都已經全部賣晒🥲所以我哋第一日就係食左咁多野 之後就去左賭場玩🎰🤣🤣·原味珍珠迷你芝士撻$23之後我哋就去咗食呢個澳門限定嘅珍珠芝士撻😌佢個珍珠比我想中更加澎湃 不過佢個珍珠係無浸黑糖既 所以食落完全唔甜 同個芝士撻唔算話特別夾 我自己覺得無咁開心🫢🫢好在個芝士撻都係pablo一貫既水準 個芝士味剛剛好 曲奇皮都做得好好🧀️·📍新馬路友誼廣場6-52號信達坊商場1樓
🇲🇴Pablo
原味珍珠迷你芝士撻$23
原味珍珠迷你芝士撻

📍新馬路友誼廣場6-52號信達坊商場1樓
$23 (Tea)
原味珍珠迷你芝士撻