2012-01-02 880 views
我覺得香港的buffet好貴,三四星都要四五百元,如要食d質素好d的buffet,最少六七百元,真係好貴,食唔起呀!但我覺得澳門的buffte就好唔同,只要二三百元,就可以在些五星級酒店食。今次我過澳門就試左銀河酒店Festiva群芳。Festiva的大小都ok,食物的種類好豐富,有齊中西日印法的食物。刺身的種類都多,有三文魚、吞拿魚等,仲有生豪、貴妃蚌等,味這都ok,好新鮮。主菜有羊扒、即煮的白酒煮花螺、炒粉麵……我最愛羊扒,我覺得佢d'蘇'味唔太重,非常好味。最後,我食左約10種唔同種類、味道的甜品。真係超正。我覺得佢地的服務非常好,我叫左5個梳呼喱,佢地親自俾我,不用我自己裸。
Other Info. : 值得介紹:咖啡味梳呼厘
2011-11-27
$300 (Dinner)
Dining Offer
Credit Card Offers