2024-07-08
今日同男友好滿意嘅一個晚餐,好想跟大家分享番呢個體驗‼️‼️ 我哋今次揀咗“晚餐 Set C”, 品種多樣,一啲都唔貴,份量足夠,我同男友食到好撐‼️✅蘿蔔粟米豬骨湯首先個湯底真係要黎讚下。蘿蔔粟米豬骨湯味道鮮甜,每一啖都能品到蘿蔔同粟米的天然甜味👌,再帶有豬骨鮮味,實在太好飲!💁♀️✅火鍋配料接著就係火鍋配料,每款肉類都好值得一試!無論係黑毛和牛,魔鬼辣安格斯牛肉定係伊比利亞豬,食起嚟口感都超贊,肉質鮮嫩得嚟,充滿肉香,真係吃得出他們的用心🙆♀️。✅手切白鱔片和半殼帆立貝食完肉類,再來就係海鮮啦。手切白鱔片,半殼帆立貝鮮美多汁。安格斯牛肉🦐每一塊都好好,肉味豐富,帆立貝更是煮得恰入好處,入口後海的鮮味令人難以忘懷🥹。✅孜然羊肉片最後來碗孜然羊肉片!新鮮嘅羊肉片配孜然,香辣得剛剛好。口感十足,一口接一口,根本停不下來🍖🍲。從頭至尾,一鍋堂的晚餐,確實讓我們過了一個豐盛的晚上。每款食物都把獨特風味與口感做得好好,食得我們好滿足,好開心。同時,環境嘅舒適同工作人員的好服務亦使我對這家餐廳留下了深刻印象。大力推薦大家黎試試呢一間超值又美味嘅火鍋店!👍
✅手切白鱔片和半殼帆立貝
✅孜然羊肉片