2024-08-01 330 浏览
LEVEL 3 和牛海鮮燒肉放題128品,吃盡珍饈百味。🥓🥩🍗🍖沒想到屯門市廣場有如此高質的燒肉放題,貓太太和豬先生真是心花憤放😍來自澳洲和牛的旋轉階梯排列著和牛🐄肉眼、牛助、牛胸、牛肩和牛舌等部位,和牛不論是油花分佈和牛味都是一級棒!吃完階梯後更可在QR code瘋狂追加合心意的部位。論性價比,真的超值!另外想盛讚的是海鮮🐟🐙🦐🦪🐚,是真新鮮而且夠大!那巨型的生蠔,每隻都有手掌般大,燒熟加特制的蒜泥醬實在不得了。那魷魚拼起來是手臂長😱,灑上七味粉味椒鹽令人欲罷不能。鮑魚、扇貝、青口、海蝦都是一等優秀。適逢夏日,餐廳還推出限定水果夏祭。我們胃口有限只點了呂宋芒雜果沙律🥗和雜果醬封門柳壺漬🥩。封門柳以果醬入味,我們點了兩回,夾著生菜蔬果🥬🍄‍🟫吃太滋味,必點!其他食物質素都很優秀,特別羊架🐑肉又厚又新鮮!熟食區食物有質素又乾淨,也有各類雪糕飲品甜點🍰🥧🍦。好感度和回頭率都爆登🤭

LEVEL 3 和牛海鮮燒肉放題128品,吃盡珍饈百味。

🥓🥩🍗🍖

2024-07-31 402 浏览
今日去咗屯門呢間日式燒肉店食燒肉,真係食得好開心啊!首先,店舖氣氛好好,裝潢好有日本風格,令人好似係日本食緊燒肉咁。而且店員服務好好,每款食物都會介紹吓,同仲會拎一d醬料比我地,建議我地可以點樣加落d海鮮或者其他食物度燒,增添美味度!頭盤擺盤仲好靚啊!影相一流!送嘅壽喜燒仲好好食!我覺得佢地除咗燒肉,海鮮都非常好食,蝦非常新鮮又彈牙我食咗好多隻!整體而言,整餐晚餐都好滿意,最最最滿意就係餐廳內的職員服務態度好好,令我地都食得好開心
今日去咗屯門呢間日式燒肉店食燒肉,真係食得好開心啊!

頭盤擺盤仲好靚啊!影相一流!

送嘅壽喜燒仲好好食!

我覺得佢地除咗燒肉,海鮮都非常好食,蝦非常新鮮又彈牙
我食咗好多隻!

2024-07-29 129 浏览
已經嚟過好多次㗎啦啲肉嘅質素依然保持到水準👍🏻👍🏻👍🏻今日過嚟再食,估唔到喺奧運期間佢仲會送靚嘅牛肉A4日本和牛牛肋條一份另外仲有一份沙律好好味有煙三文魚同埋芒果好開胃同埋好鮮甜OK啦
已經嚟過好多次㗎啦
啲肉嘅質素依然保持到水準👍🏻👍🏻👍🏻
今日過嚟再食,
估唔到喺奧運期間佢仲會送靚嘅牛肉
A4日本和牛牛肋條一份
另外仲有一份沙律好好味
有煙三文魚同埋芒果好開胃同埋好鮮甜OK啦
2024-07-28 163 浏览
已經係超過五次過嚟食款式選擇多籮籮😆😆😆😆封門柳好好好好好好食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻食物新鮮 質素高😃😃😃醬料有蜜糖芥末醬 比較少燒肉放題會食到啱晒蜜糖芥末醬喜好人士😻😻😻10分推薦大家嚟食
已經係超過五次過嚟食
啱晒蜜糖芥末醬喜好人士😻😻😻
10分推薦大家嚟食
2024-07-28
2024-07-26 172 浏览
接待及服務的員工非常友善,用心工作,主動積極幫忙。😊😊😊食物質素不錯,種類多,環境寬敞、舒適及乾淨。值得再次光臨!朋友聚會、一家大細聚會可以考慮。👍👍👍
接待及服務的員工非常友善,用心工作,主動積極幫忙。😊😊😊
食物質素不錯,種類多,環境寬敞、舒適及乾淨。
值得再次光臨!朋友聚會、一家大細聚會可以考慮。
👍👍👍
2024-07-26 180 浏览
今次係第二次光顧佐賀燒肉谷,因為員工服務好好,肉質鮮嫩,食物豐富,令我這次也再選擇這間燒肉。是日老公生日,店員很好,為老公準備咗一個牛肉蛋糕,打卡一流,蛋糕牛肉肉質也是唔錯,小朋友也被甜品區征服,這間燒肉店值得再光顧。間女
2024-07-22 360 浏览
✨佐賀燒肉谷✨帶小朋友食嘢梗係食放題有燒肉又有甜品🍮梗係開心啦呢度有好多款和牛燒和牛真係好好食一煎即脆,口感極好推介燒海鮮🦞揀原條魷魚🦑超正呀🤣仲有水果祭嘅貓山王榴槤刈包好特別第一次食咋!另外當然唔少得軟雪糕同其他甜品飲品有多款選擇熟食盤有檸檬雞、炸薯條、餃子等等⋯⋯ 地方企理衛生,坐位也不太會逼,環境上沒有太大油煙和油膩感覺,所以我哋會再來吧😚最緊要係服務質素良好,侍應有問必答☺️#燒肉 #和牛 #佐賀 #燒肉谷
✨佐賀燒肉谷✨

貓山王榴槤刈包好特別
第一次食咋!
另外當然唔少得軟雪糕同其他甜品

飲品有多款選擇
熟食盤有檸檬雞、炸薯條、餃子等等⋯⋯

最緊要係服務質素良好,侍應有問必答☺️

#燒肉 #和牛 #佐賀 #燒肉谷
2024-07-20 341 浏览
今次係第2次去食佐賀燒肉谷放題, 肉類海鮮質素依然非常高。 Level 2 已經可以任食壺漬封門柳, 美國和牛, 帆立貝, 黃金螺等等。 和牛油花平均, 封門柳入味得黎又夠淋, 牛味又夠, 非常好食。 海鮮新鮮, 大推帆立貝同黃金螺。外面自取專區選擇都好多, 仲要有銅鑼燒, 菠蘿, 雪糕都係任食。咁岩今次2030之後入去食, 每人仲可以減40蚊。 餐廳仲可以收openrice pay 平時儲埋既openrice dollar 可以用黎減錢。

咁岩今次2030之後入去食, 每人仲可以減40蚊。

2024-07-20
2024-07-19 284 浏览
我地揀左Lv. 2, 牛肉選擇幾多,而且幾新鮮,唔會一攞出黎就好多血水咁。出菜都算快,而且無漏單。收碟速度快,飲品種類都ok。熟食選擇唔多,得幾樣,不過食燒肉都飽,所以無乜所謂。銅鑼燒好食,燒過個皮脆脆地,好食,食左兩個。手機點單肉類每次有限件數,有d唔方便。總括嚟講,下次會再試
2024-07-18 362 浏览
約左fd 係屯門想食燒肉就諗起佐賀都有質素我地揀左lv 3 有兩小時任食🌟澳洲和牛海鮮放題每次見到依個梯級都覺得有d 震撼包含多款肉類〰️澳洲和牛特上牛肋肉〰️澳洲和牛上級牛胸肉〰️澳洲和牛肉眼芯澳洲和牛質地比較有彈性油花唔算好勁,牛味足夠個人更鐘意薄身d 既澳洲穀飼牛板鍵口感軟淋d~出面自助有埋生菜包住食更加正!〰️水果醬封門柳壼漬水果漬完口感軟熟好多而且更加Juicy~〰️海鮮拼盤有齊鮑魚,青口,大海老,帶子等等燒完都唔會縮水食落幾新鮮彈牙可以落單自家製蒜蓉醬點埋一齊更加惹味〰️熟食自助區仲有前菜,熟食,飯類,炸物,飲品同埋甜品熟食估唔到依個蘿蔔夠淋又入味〰️刈包仲有可愛恐龍刈包自己製〰️恐龍紅豆銅鑼燒建議烘一烘更好食外皮脆脆地入面有紅豆蓉〰️軟雪糕仲可以體驗自己吱軟雪糕味道都唔錯〰️飲品lv 3, 4 可以order 生啤!罐裝飲品都算齊全

約左fd 係屯門

〰️澳洲和牛特上牛肋肉
〰️澳洲和牛上級牛胸肉
〰️澳洲和牛肉眼芯
澳洲和牛質地比較有彈性
油花唔算好勁,牛味足夠

個人更鐘意薄身d 既澳洲穀飼牛板鍵
口感軟淋d~
出面自助有埋生菜
包住食更加正!

〰️水果醬封門柳壼漬
水果漬完口感軟熟好多
而且更加Juicy~

〰️海鮮拼盤
有齊鮑魚,青口,大海老,帶子等等
燒完都唔會縮水
食落幾新鮮彈牙
可以落單自家製蒜蓉醬
點埋一齊更加惹味

〰️熟食
自助區仲有前菜,熟食,飯類,炸物,飲品同埋甜品
熟食估唔到依個蘿蔔夠淋又入味

〰️軟雪糕
仲可以體驗自己吱軟雪糕
味道都唔錯

〰️飲品
lv 3, 4 可以order 生啤!
罐裝飲品都算齊全
2024-07-15
2024-07-15 254 浏览
完ᴄᴏᴜʀꜱᴇ就要慶祝下✨ 今次夠哂醒目無ᴡᴀʟᴋ ɪɴ,一定有位啦~ 估唔到嘅無晏晝食都好多人🥶🥢 澳洲和牛海鮮放題🔥速度夠哂快,坐低一陣就有野食了✨拼盤好吸睛,用一個木梯去放8款牛嘅部位,有包括澳洲和牛特上牛肋肉、澳洲和牛上級牛胸腹肉、澳洲谷飼原塊牛板健、骨付牛肋肉、特選牛小排、牛舌、嚴選牛肩里肌肉同美國牛胸腹肉🤤 仲有個海鮮拼盤添🤤 入面有鮑魚、大扇貝、螺、虎蝦等… 會唔會太豐富啦🫣🥢 ᴅɪʏ🙌🏻一定要自製燒肉谷紫菜飯🍚 珍珠米上面淋上秘製嘅燒肉汁、紫菜,仲可以加埋櫻花蝦、木魚花同芝麻,食到停唔到口😋 可以自家製炒麵添😆仲有嘅一定係任唧嘅雪糕,有抹茶同芒果味,夠滑又夠味😆 仲可以隨心加ᴛᴏᴘᴘɪɴɢ添😍🥢 水果祭🥭第一次食雜果醬封門柳壺漬🤤 超大件,食落去有果香味🥳而呂宋芒雜果沙律好多配料好清新,唔會就走寶🥲而一眾嘅榴槤迷更加唔可以錯過貓山王榴槤刈包,大大啖嘅榴槤💦

🥢 澳洲和牛海鮮放題🔥
速度夠哂快,坐低一陣就有野食了✨

🥢 ᴅɪʏ🙌🏻
佐賀紫菜飯

可以自家製炒麵添😆

🥢 水果祭🥭
雜果醬封門柳壺漬

第一次食雜果醬封門柳壺漬🤤 超大件,食落去有果香味🥳
呂宋芒雜果沙律

而呂宋芒雜果沙律好多配料好清新,唔會就走寶🥲
貓山王榴槤刈包

而一眾嘅榴槤迷更加唔可以錯過貓山王榴槤刈包,大大啖嘅榴槤💦
午餐
佐賀紫菜飯
雜果醬封門柳壺漬
呂宋芒雜果沙律
貓山王榴槤刈包
2024-07-12 184 浏览
今日去了食燒肉,屋企人介紹話食過好好味,所以我就同朋支去試吓。佢哋坐位好寬敞,裝修又新,真係唔錯。燒肉有不同套餐選擇,我們選了A4和牛海鮮放題😍有最多嘢食😂海鮮拼盤有鮑魚、聖子、生蠔、元貝等等,燒完食,非常鮮味,店員重會提示加醬料去燒海鮮,增加鮮味👍🏻到重點燒和牛啦,和牛來自佐賀,油脂分布非常平均,燒起嚟香氣撲鼻,配上燒肉醬,一流享受。我最鍾意食究極佐賀和牛三角嫩肌,肉質鮮嫩,入口即溶的感覺,好正呀。而且店員重會細心提示燒牛肉的時間,令我哋可以食到高質的美味的和牛👍🏻飲品方邊,有清酒任飲,啤酒任飲,重有各色飲品,應有盡有。整個用餐過程勁開心同滿足,難怪屋企人咁大力推介呢間餐廳比我,幾百蚊,真係幾抵食👍🏻👍🏻

飲品方邊,有清酒任飲,啤酒任飲,重有各色飲品,應有盡有。

2024-06-12
有一排冇燒肉,個癮又開始黎😚今日放早,順便黎食個早割,揀左A4和牛放題,食足120分鐘~▪️日本佐賀A4和牛海鮮放題$618/位Lv4有成140品可以揀,有6款A4和牛,第一盤黎嘅木盤已經上齊和牛三角嫩肌、薄炙牛肋肉、和牛角切、牛肩胛、牛小排同牛肋條,可以先試晒邊一款最啱心水再落單,全部都有好靚嘅雪花紋😍其中個人就最鍾意牛肋肉,有口感,肉味濃。朋友就最鍾意牛小排,油脂肥美,入口即溶,超正👍🏻海鮮方面有鮑魚、生蠔、大蝦等,推介食原條魷魚筒,大過手掌,燒完灑上孜然同辣椒粉,香口惹味當日去嘅主題係水果祭,有期間限定嘅呂宋芒雜果沙律,入面仲有三文魚、火龍果同菠蘿等,材料豐富。仲有榴蓮控必食嘅貓山王榴蓮刈包,超濃榴蓮飄香😆燒物方面就有水果醬封門柳壺漬,超長一條,帶少少酸甜味另外自助區仲有熟食、甜品雪糕,仲有無限任添嘅紫菜飯,想要幾多紫菜都等🤗每次落單都黎足,而且上菜快,唔會拖單,店員都主動幫手換網,值得一讚

▪️日本佐賀A4和牛海鮮放題$618/位

佐賀A4和牛

佐賀A4和牛
2024-07-11 4115 浏览
💖 佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)✨屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️之前行過屯市已經好想食,不過次次行過都Full哂😤。好彩今日我地好早就達陣🤤,食早啲唔使同人爭🤫-澳洲和牛海鮮放題🔥 $488坐埋枱冇5分鐘就有職員上左個頭盤🥳,有澳洲和牛特上牛肋肉、澳洲和牛上級牛胸腹肉、澳洲穀飼原塊牛板健、骨付牛肋肉、特選牛小排、牛舌、嚴選牛肩里肌肉同美國牛胸腹肉🥩,最底仲有個海鮮拼盤🤤,有螺、青口、虎蝦、帶子等🫶🏻。一黎就已經好豐富😏除左有128+品美食任選之外,佢今期做緊水果夏祭☀️,多左幾款野食😳。最好食嘅就係雜果醬封門柳壺漬😍,既有果香亦有肉香🥳。呂宋芒雜果沙律亦好唔錯👍🏻,有牛油果醬、菠蘿、火龍果、煙三文魚等嘅材料製成,好清新🌿Qrcode必點推介:鰻魚、生蠔、魷魚、凍烏冬、冷豆腐、芝士竹輪卷,呢一推食物係必食😋自選區有雜菜、水果、甜品、飲品等💁🏻‍♀️呢普通野好多人介紹過~我今日要分享下佢嘅熟食‼️佢竟然有汁煮蘿蔔😋好有日本7仔關東煮Feel🤫。旁邊有紫菜飯可以任添😌,另外佢嘅蜜糖芥末醬做燒肉醬勁正🤩,出面真係好少見到呢款醬😏。自選區設有

💖 佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)
✨屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖

-澳洲和牛海鮮放題🔥 $488

自選區設有雪糕機,大家可以自己試下吱😂,不過幾得唔好心急‼️吱好後可以加配料同果醬😝。我最鍾意就係加彩針同Oreo碎。

想繼續睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysmamalife
如果大家有其他餐廳推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
2024-07-11
2024-07-11 152 浏览
佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖-前幾日去咗食日式燒肉放題,今次食呢啲開咗冇耐,嘢食選擇多,除咗手機qr code order之外,仲有個自助區提供各類熟食及飲品,坐得又舒服,平日去都幾多人幫襯,絕對值得一試!-成人-LV3. 澳洲和牛海鮮放題 $488@adult肉類方面有好多選擇,包括:澳洲和牛肉眼芯(醬醃)、澳洲和牛 - 特上牛肋肉(醬醃厚切)、澳洲和牛-上級牛胸肉(原味、燒汁、黑椒、蒜蓉味噌、辛味)、厚燒牛舌(鹽味)、雞肉羊肉、炭火赤雞燒(生電芥末)、香草羊架等;海鮮方面可以任食原條魷魚筒、大海老、鹽燒三文魚鰭 、蒲燒鰻魚、原隻鮑魚焼、燒日本原隻生蠔,仲有33 款燒物!小食方面大家可以食燒香蕉朱古力綿花糖、榴蓮炸彈、芝士年糕、金枕頭刈包等,超豐富!
佐賀燒肉谷 (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期3樓3229號舖
成人-LV3. 澳洲和牛海鮮放題 $488@adult
(原味、燒汁、黑椒、蒜蓉味噌、辛味)