2022-02-25
🇭🇰 @sourspicynoodle 🇭🇰#foodxxe_北角#foodxxe_連鎖#foodxxe_辣最近真係好凍🥶各位各位記住要保暖啊🥰與此同時 有日太凍 屋企人話想食#豬肚雞 🤩就食左呢個外賣套餐😍點知 成家都食到好滿足❤️/🐽胡椒豬肚雞煲(大份)$139🐔✔️湯底#胡椒 味重 十分濃郁 適合用唔同材料索湯🍜✔️雞件白滑肥美 份量十足🐤✔️豬肚彈牙 清洗乾淨🤤✔️性價比極高 價錢唔貴 份量多得驚人 亦包火鍋配料🍲✔️包裝密實 絕不灑漏💦🤔因為湯底十分適合吸湯 如附送嘅火鍋料包埋腐竹、響鈴等索湯料會更佳🤔送嘅肥牛質素mama 但以呢個價錢黎講尚算可接受P.S 我自己再加少少火鍋料,4個人食飽到上心口😂建議大家食佢 要自己額外準備索湯嘅食物😍評分:4.6/5/我覺得佢地嘅外賣好抵食!下次經過應該會回購🤩回頭指數:4.7/5
食物質素:4.6/5
性價比:4.8/5 環境:4/5(if堂食)📱搜尋:#Foodxxe_傷心酸辣粉💻分類:#Foodxxe_restaurant多謝您睇到呢道❤️#HKfoodie#HkGoodWest#GoodWest#香港美食#HKRestaurant#FoodLo
🐽胡椒豬肚雞煲(大份)$139🐔
評分:4.6/5
我覺得佢地嘅外賣好抵食!下次經過應該會回購🤩
回頭指數:4.7/5
食物質素:4.6/5 性價比:4.8/5
環境:4/5(if堂食)
📱搜尋:#Foodxxe_傷心酸辣粉
💻分類:#Foodxxe_restaurant
多謝您睇到呢道❤️
#HKfoodie#HkGoodWest#GoodWest#香港美食#HKRestaurant#FoodLover#好西#北角美食#川菜#辣#傷心酸辣粉#酸辣#火鍋#火鍋外賣#冬天必備#暖胃#暖#雞#豬#豬肚#圍爐#飽#入味