餐厅: 元気寿司 (東港城)
资讯:

4天前 0 浏览
有時唔想食咁多油炸嘢, 或者口味嘅嘢食壽司都係一個清清地嘅選擇,買咗兩盒壽司組合拼盤,一盒係多啲熟嘅嘢, 一盒多啲生嘅嘢我個人就鍾意食佢嗰啲燒嘅壽司因為佢保留到少少嫩滑亦都會有少少熟嘅位置, 始終有舊飯喺度, 所以食晚飯都夠了.
有時唔想食咁多油炸嘢, 或者口味嘅嘢
壽司都係一個清清地嘅選擇,

買咗兩盒壽司組合拼盤,
一盒係多啲熟嘅嘢, 一盒多啲生嘅嘢
我個人就鍾意食佢嗰啲燒嘅壽司

外卖自取
2024-09-24 14 浏览
成日湊住呀仔都係食元氣因為有服務 有bb 櫈每次我都叫支豆 高蛋白質好食😋女過Xcode郎 因為元氣拎出嚟係熱嘅XC郎果啲仲係冰烏冬多咬口 湯唔會好咸👍🏻👍🏻工午茶加$13蚊就有辣味三文魚手卷好味 三文魚份量夠多夠厚肉👍🏻正常發揮 下午茶有刺身好正食左但碟魚 先記得影相😹今次碗湯好掂 真係有成但魚頭🫶🏻最唔女食係丸子 食唔到有魷魚係入面我地仲有叫蒸蛋其實叫左好多野加加埋埋$188一啲都唔貴 好抵食
成日湊住呀仔都係食元氣

其實叫左好多野
加加埋埋$188
一啲都唔貴 好抵食
2024-09-14 24 浏览
一個lunch set已經好飽,好飽好豐富 又有餐前蟹柳沙律蒸蛋 嘢飲 壽司飯份量大滿足每樣食物都新鮮三文魚有4塊 有兩塊係魚腩 夠味夠肥 外賣好啊,冇問題 呢個價錢冇投訴👍🏻
一個lunch set已經好飽,好飽
好豐富 又有餐前蟹柳沙律
蒸蛋 嘢飲 壽司飯份量大滿足每樣食物都新鮮
2024-09-06 12 浏览
已經有一段時間冇食元氣,近排去食左一次覺得好似比之前好味左雖然大部分壽司款式都冇乜點變,但勝在多期間限定既壽司款,間唔中都會增添新款式都幾吸引🤗而且食落都還可以唔算難食,黎緊可以食番多少少🫢
2024-04-25 126 浏览
元氣依家做緊角落生物主題啊!今期啲玩具同埋盒仔都超靚!唔好講咁多啦!去相!呢間最特別嘅嘢就係個牛肉壽司上邊啲蔥好靚,所以今次特別幫呢碟壽司影張相。角落生物主題嘅食物裏面有一個啫喱!係水蜜桃味,超好味!水蜜桃味啫喱(連角落生物盒子)🥇都係水蜜桃啫喱呀!牛肉壽司上面嘅蔥係咪好正呢!🥈鍾意食蔥嘅你一定會喺呢間嗌多兩碟啊!海膽壽司(今日麻麻哋,或者係呢間麻麻哋)竹竹必點烏冬!今日獎牌🥇🥈真係要試吓唔同分店啊!
元氣依家做緊角落生物主題啊!
今期啲玩具同埋盒仔都超靚!
唔好講咁多啦!去相!

角落生物主題嘅食物裏面有一個啫喱!
係水蜜桃味,超好味!

水蜜桃味啫喱(連角落生物盒子)🥇

都係水蜜桃啫喱呀!

牛肉壽司上面嘅蔥係咪好正呢!🥈
鍾意食蔥嘅你一定會喺呢間嗌多兩碟啊!

海膽壽司
(今日麻麻哋,或者係呢間麻麻哋)

竹竹必點烏冬!

今日獎牌🥇🥈
真係要試吓唔同分店啊!
2024-04-21
2024-02-16 112 浏览
有嘢食冇嚟 不停撳鐘都冇人應 明明見到有兩個人響我隔離執同一張枱 撳完鐘舉晒手望住嗰兩個人都唔應我 之後叫到一個人嚟 同佢講我有嘢未嚟 佢當冇咗件事 之後我準備埋單 行出去嘅時候,佢竟然入廚房拎俾我 請問我都已經埋單你塞俾我係咩意思? 仲要塞比我既飲品係出晒倒汗水
2024-01-27 102 浏览
呢間元氣都唔錯,睇落啲魚都幾新鮮,叫咗三文魚壽司三文魚手卷帶子吞拿魚都新鮮好味價錢都合理大約等10張枱左右啦不過卡位就唔算多坐得一般淨係坐側邊嗰啲牌坐位,就新年有利是封送都唔錯
2024-01-11 93 浏览
小朋友好鐘意食元氣🍣因為次次見到架火車🚄係條路軌上行駛,佢哋就會勁開心🤩每次黎都會叫竹輪烏冬俾小朋友食,大人就食牛肉烏冬加辣粉,呢度嘅熟食其實幾好食😋雞翼係最出色,炸到皮脆肉滑🤪但係小朋友可以食到嘅壽司🍣選擇唔多,所以為咗吸引佢哋食多啲飯,就創作咗呢個「雞翼壽司」俾佢哋,最後呢晚成功令佢哋食到勁多飯&雞翼😂👍所以,如果呢個「雞翼壽司」推出市面,應該好受小朋友歡迎🤣🤣可能會大賣😆餐廳可以考慮一下推出🥳(講笑)刺身推介👍👍👍👍油甘魚壽司軍艦推介👍👍👍👍芥辣八爪魚
小朋友好鐘意食元氣🍣
因為次次見到架火車🚄
係條路軌上行駛,
佢哋就會勁開心🤩
每次黎都會叫竹輪烏冬俾小朋友食,
大人就食牛肉烏冬加辣粉,
呢度嘅熟食其實幾好食😋
雞翼係最出色,
炸到皮脆肉滑🤪
但係小朋友可以食到嘅壽司🍣選擇唔多,
所以為咗吸引佢哋食多啲飯,
就創作咗呢個「雞翼壽司」俾佢哋,
最後呢晚成功令佢哋食到勁多飯&雞翼😂👍
所以,如果呢個「雞翼壽司」推出市面,
應該好受小朋友歡迎🤣🤣可能會大賣😆
餐廳可以考慮一下推出🥳(講笑)
刺身推介👍👍👍👍油甘魚
壽司軍艦推介👍👍👍👍芥辣八爪魚
2023-09-10 218 浏览
餐廳門口帶位職員係 (-) 負分!完全唔識安排帶位入坐!本人排隊入座時間為晚上七點;人龍聚集在門口,室內到處空位,服務員似怕人多進餐,控制入坐人數:平均在有位的情況下,五分鐘入一枱,慢慢來,做少兩枱,早D收工 (無驚無險,又到十點的心態)。建議公司多派神秘顧客改善服務質數,本人短期內不會再去。
建議公司多派神秘顧客改善服務質數,本人短期內不會再去。
2023-08-10 176 浏览
今日叫左個竹輪卷湯烏冬配壽司定食午餐,點餐後二十分鐘還欠個湯和燉蛋,於是叫職員追單,然後再過了十分鐘也還未到,於是第二次追單,再過了八分鐘也還沒到⋯因為真的要趕返工,所以最後都等唔到⋯其實打工仔只有一小時食飯時間,如果等食物都要等四十分鐘,咁叫人點樣食呢?埋單的時候,仲要問我食物到齊未,我話未⋯咁仲爭啲咩?我話爭啲咩宜家都食唔到啦⋯⋯早廿分鐘前同你哋講又冇人理😤😤

埋單的時候,仲要問我食物到齊未,我話未⋯
咁仲爭啲咩?我話爭啲咩宜家都食唔到啦⋯⋯
早廿分鐘前同你哋講又冇人理😤😤
2023-06-29 200 浏览
食物味道一般,雞軟骨太鹹,刺身麻麻,壽司水準都係一般般。服務態度幾好,出餐速度快,但係差唔多食完係檯面發現曱甴,衛生狀況hnmm⋯⋯不過最後解決問題嘅態度都幾ok。
2023-06-11 175 浏览
今日又嚟食元氣壽司,因為有會員coupon 75折😍。到咗夏天,元氣都推出咗夏日祭,多咗幾款期間限定壽司款式🍣嚟到我當然把握機會試下期間限定款式,最中意珍寶甜辣墨魚,惹味又多汁,好抵食!😋❤️今次試咗炸磯燒海苔竹輪卷,好有驚喜~ 外脆內軟!味道香口!😋❤️另外又叫咗好多款三文魚壽司,一貫穩陣好味~😋❤️經常都會嚟食元氣壽司,因為佢嘅店內環境真係好適合親子合家歡開飯,新幹線運送車送壽司,小朋友特別喜歡哩啲有趣嘅安排。加上壽司係大人細路都中意食,所以每次嚟都見到超過半數顧客係一家大小嚟食,的確為好多父母提供咗一個親子食飯好去處,減少不少煩惱😆‼️
今日又嚟食元氣壽司,因為有會員coupon 75折😍。
到咗夏天,元氣都推出咗夏日祭,多咗幾款期間限定壽司款式🍣
另外又叫咗好多款三文魚壽司,一貫穩陣好味~😋❤️
2023-06-11
午餐
用餐优惠
優惠券
2023-06-03 90 浏览
外賣叫了一個特選壽司盛C,再加一個蟹籽沙律,真心感受到什麼劣食。壽司來到的時候已經暖了,送餐途中並沒有什麼保溫措施,例如冰包等等。蟹籽沙律的份量也比較少,吃兩口後便沒有了。拍張照片,感受到壽司飯自己一層,魚生在上面覆蓋着,並不是一件一件的,在思考師傅是否只是隨心把一片片啲魚生就這樣覆蓋在壽司飯上,還是這是機械做的?壽司夾起來,魚生就掉了,或許日式快餐質素就是如此…..整個外賣大概$200….性價比不高

特選壽司盛C

壽司夾起來,魚生就掉了,或許日式快餐質素就是如此…..

整個外賣大概$200….性價比不高

2023-05-01 86 浏览
小朋友最愛食壽司,自從出咗政府消費券之後我都未帶過佢食好嘢,今日就藉住呢個機會同佢食壽司,我哋點咗一個兒童餐!小朋友食得好開心好滿足,元氣壽司嘅食物質素有信心保證絕對推介俾大家!
小朋友最愛食壽司,自從出咗政府消費券之後
每次外賣,一定漏咗食物,好啦,另一次我自己對,又發現漏咗手卷,又時返到屋企,先發現漏咗食物,真係要爆粗,打電話去,又冇人聽,攪到要親身落去追單,每次嘅體驗都比我感覺,D人嘅服務好求其,沒有認真對清楚,就出外賣,浪費食客時間
2022-10-23
30 分钟 (外卖自取)