2025-07-09
## 食評:下班後的壽司之旅今次四人一齊去食壽司,特別係銀會員感謝日,有八折優惠,真係唔可以錯過!### 等位經歷不過,餐廳真係好多人,等咗有一個多小時,雖然等得有點辛苦,但都係值得的,因為食物質素依舊唔錯。### 食物評價1. **壽司質素**: - 食物質素非常好,新鮮度高,魚片厚實,每一口都令人滿意。特別係海膽,味道鮮美,令人回味無窮。2. **新限定壽司**: - 餐廳仲有啲新嘅限定壽司,值得一試,味道創新,搭配嘅醬汁也很有特色,令人驚喜。3. **其他壽司**: - 我哋點咗多款壽司,包括三文魚、貝類等,每一款都保持住高水準,口感滑順,真係食得開心。### 總體評價雖然要等一段時間,但整體來講,呢次的壽司之旅非常愉快,食物質素高,服務也都不錯。下次再約埋其他朋友一齊來享受美味壽司!
### 等位經歷
### 食物評價