2017-05-13 500 浏览
本來我同家人訂了八點半用膳,貴公司話要準時到,或早十分鐘通知以便佢地可以清潔好,呢啲都唔係問題,但係問佢幾時有枱又唔耐煩,愛理不理,等到九點都係答你都要有人埋單先得架,以後呢間都唔會再黎,太失望
2017-05-13
2016-08-11 1236 浏览
水泉澳乃是新屋村, 商場剛開始運作, 好開心終於有一酒樓及一間茶餐廳, 讓各工友/裝修師傅/街坊可以有地方吃東西. 門外的外賣燒味部, 另是師奶加餸的好選擇. 這天中午來吃點心, 叫了蝦餃, 鹹到一個點!! 它的其他食物已經幾鹹的了, 算重口味, 但都食到. 但蝦餃我們每人吃一粒之後都吃不下了, 要放棄. 我和侍應說, 她和經理討論了一會兒, 回覆我說, "食左成朝同一批蝦餃都無人投訴過話鹹喎!" 言下之意便是你的味覺有問題, 同埋我們不會換, 不會退錢. Well, 其實我也不是要求什麼, 我只是好心想提醒你們, 下次要小心d. 如果你話: "我們新開張, 會慢慢改良進步, 多謝你既意見!" 咁我就ok了. 但你這樣回我, 即是叫我下次不要再來啦! (但是不可以, 因為得兩間餐廳, 獨市生意咁滯, 你贏! :frustrated 在其他點心中比較好的, 有流沙奶皇包, 但也不是太流, 仲有少少流沙.
這天中午來吃點心, 叫了蝦餃, 鹹到一個點!!

:frustrated
题外话/补充资料: 2:00後有下午茶時段, 有優惠. 如果唔介意可以等一下才叫東西吃. 如果平d可能感覺會好d.
2016-08-03