2019-04-30
趁復活節長假期去咗大坑搵食 經過Hello Kitty Secret Garden嘅時候發覺此店已結業 而且換上全新面貌 白色嘅外牆 店內燈光充足 令人有一種好舒適嘅感覺 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀▫️幸福早餐 (HKD108)一份all day breakfast 有晒我鍾意食嘅嘢 - 煎蛋 香腸 番茄 bacon 焗豆 窩夫 菠蘿 沙律 望一望個賣相 好明顯係有花心思諗過點將啲食物放上碟 去滿足我呢啲相機食先嘅人😂 賣相未算係最重要 呢度食物質素好 用料十足 (繼續睇落去就知點解我會咁講) 如果想搵間小店食吓嘢 hea 吓 四葉空間確實係一個好選擇⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀我見有幾枱客叫咗多士 於是我哋又叫一份試吓😀▫️慢煮雞 · 菠蘿多士 (可選擇窩夫) HKD68滿到瀉嘅份量 有鮮嫩雞肉 菠蘿 番茄 蘑菇 生菜 菠蘿酸酸甜甜 夠醒胃⠀⠀甜品亦係推介食品之一▫️香蕉朱古力窩夫 (HKD68)碟窩夫上枱嘅時候啲朱古力雪糕已經開始溶 我秒拍咗張相之後就開始食😝 窩夫外脆內軟 如果可以配雲尼拿雪糕就好喇 (個人喜好)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀咖啡 茶呢啲飲品實唔少得 佢哋抹茶系列飲品所用嘅抹茶係來自日本京都㗎⠀⠀
▫️幸福早餐 (HKD108)
我見有幾枱客叫咗多士 於是我哋又叫一份試吓😀
▫️慢煮雞 · 菠蘿多士 (可選擇窩夫) HKD68
⠀⠀
甜品亦係推介食品之一
▫️香蕉朱古力窩夫 (HKD68)
▫️店舖收18:00 所以冇晚餐供應㗎
▫️逢星期一休息