在深水埗街邊的BBQ, 環境尚可, 平日夜晚車不多, 空氣尚算可以. BBQ食物選擇不少, 即叫即燒,有肉有菜有撈麵,有飲品, 價錢合理, 但也等了頗長時間才有得吃. 食物質素方面, 可以走蒜、走孜然粉、辣度可選擇, 整體味道偏咸, 頗香, 外觀OK, 翠肉瓜比想像中好吃, 小番薯都不錯雞髀菇就一般般啦~服務質素算是不錯的, 但人多時會比較嘈吵, 而且等得會更久. 可是, 晚上要找到地方吃宵夜, 也不是容易的.

燒翠玉瓜、雞髀菇、甜薯
2023-10-03
等候时间
20 分钟 (堂食)
$50 (宵夜)
燒翠玉瓜、雞髀菇、甜薯
2023-03-09 375 浏览
我鍾意依間嘢嘅主要原因係佢可以走孜然粉,同埋即叫即燒‼️新鮮嘅食材往往只需要簡單嘅調味🫡我成日覺得係食材唔新鮮先會用好重嘅孜然粉去遮蓋陣味,好似大陸嗰啲「羊肉」咁,其實咁平點會真係食到真/靚羊肉,好大可能都係想掩飾某啲味🫣因為每樣都幾好食就唔逐樣評分了〰️鹽燒牛舌🐂 💰24 重牛味,食落有啲似牛柳粒,厚度啱啱好,有咬口得嚟唔會韌🫰🏻雞軟骨🐤 💰14/16(唔記得確實價錢) 大粒,皮脆👍🏻雞腎🐔 💰18 爽脆😚秋刀魚🐟 💰22 個皮燒得燶咗啲,不過剝皮食係好好食,啲肉有陣燒烤味,唔會太乾🤤燒魷魚干🦑 💰22 好香魷魚味,有啲燶邊又唔會太韌,正😍⚜️整體性價比 8.5/10分
我鍾意依間嘢嘅主要原因係佢可以走孜然粉,同埋即叫即燒‼️
新鮮嘅食材往往只需要簡單嘅調味🫡

因為每樣都幾好食就唔逐樣評分了〰️
鹽燒牛舌🐂 💰24
重牛味,食落有啲似牛柳粒,厚度啱啱好,有咬口得嚟唔會韌🫰🏻
雞軟骨🐤 💰14/16(唔記得確實價錢) 大粒,皮脆👍🏻
雞腎🐔 💰18 爽脆😚
秋刀魚🐟 💰22
燒魷魚干🦑 💰22
好香魷魚味,有啲燶邊又唔會太韌,正😍
⚜️整體性價比 8.5/10分
外卖自取